Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бягаме от агент Буда /на Доган/ и се блъскаме в агент "Майстора" /пак на Доган/. Зад техните гърбове - други агенти на ДС, а зад всички тях...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма и ВИЕ

Идеята беше и си остава, да се създадат предпоставки за начало на процес на зараждане на здраво гражданско общество. Без такова балканско явлние, процесът на оздравяване е немислим. Никога не трябва да се забравя целта, независимо от факторите, които ще разсейват вниманието ви при движение към нея. А те никак не са малко, като отчитам силата и влиянието на всички подводни обществени течения и процесите, които ги пораждат! Това като увод.
---------------------------------------------------------------------
Питам се всеки ден дали президентът Радев щеше да вдигне юмрук и да изкрещи:"Мутри вън!", ако българската прокуратура не беше нахългала по хлапашки начин в сградата на администрацията на президента? Не мисля.
Нещо повече, убеден съм, че президентът реагира на потенциална заплаха срещу самия него, което по-късно беше умело преформулирано от опитни обществени манипулатори в съвсем различно нещо - борба с мафията.

----------------------------------------------------------------------

На дневен ред идва така нареченият "Стратегически съвет на президента Радев", който според юридическата норма е нито риба, нито рак! По тази причина лицето-стратег, член на този съвет, който спря движението на метрото в качеството си на водач на улична бригада за форсиране на протестите, беше определен лично от президента като "външен за институцията" му човек, за когото Радев не носи никаква отговорност. Дотук добре, но се питам как тогава парцалите от така наречената стратегия, произведени от същия този "стратегически съвет" се претворяват в държавна стратегия и се качват с лекота на сайта на президентската институция? Убеден съм, че има всякакви възможни тъповати отговори, но нито един разумен. За съжаление.

Другото лице със завидно съмнителна репутация е самият шеф на Стратегическия съвет, който освен, че е бил много активен агент на комунистическата Държавна сигурност с дивното агентурно име "Майстора", но и по компетентност е обикновен социолог в катедра "Философия" на Софийския университет. Явно президентът Радев разпознава компетентност в агент-социолог по въпросите за държавните стратегии и не само. Завидно е и неразличаването на некачествен доклад, относим към архаичен червен партиен пленум, от стратегически документ, към какъвто президентската институция по Конституция няма никакви правомощия. Нещо повече, това е напълно антидържавна дейност, осъществена в противоречие на основния закон. Кое налага подобно неадекватно поведение на президента, не по различно от на самия Борисов?

Според мен, липсата му на подготовка да бъде политик, нежели държавник. От хангара беше парашутиран по много особен ред направо на президентската катедра и това му изигра лоша шега, напълно очаквано. Загради се с мухлясали беловласи военни пенсионери и ги постави на ключови постове окло себе си, което издава страх. Създаде си помощен "стратегически съвет", който на практика е форма на червена неправителствена организация с делегирани лично от президента правомощия. И не на последно място, Президентството беше превърнато в голям калинкин храст. Вместо алеи от алени макове, Радев предпочете услугите на хищните калинки, като верни негови пажове. Като пример мога да ви посоча ключовите му фигури на шахматната дъска, които умело са прикрили в публикуваните си биографии, че всъщност са бивши депутати от БСП. Извинявам се, но държавническа политика с тежко увредени от древността партийни мекерета не става. И няма да стане, другарю Радев! Няма да го допуснем, дори с цената на живота си.

Никога повече държавническа посредственост!

Борисов ще си отиде и това се знае от всички, но борисовчетата са гниди, които се чистят трудно. Същото е и с радевчетата, които са червени мекотели, живеещи само на гърба на кита - никъде другаде. И всички заедно са част от две червени постживковиски групировки, които се борят за властта със зъби нокти. Родени национални предатели и професионални лицемери!

Бягаме от агент Буда /на Доган/ и се блъскаме в агент "Майстора" /пак на Доган/.

Narod.bg: Дерибей на Бойко с мерцедес и мутренски номер РР 888888 на платената сбирка в София се оказа кадър на ДПС, обиди протестиращите със „свиркаджии”

Зад техните гърбове- други агенти на ДС, а зад всички тях - талази от прости и посредствени тълпи от бюрократична смет. И схеми за власт и пари и повече власт и пари. Национален срам.

България трябва да се изправи! Длъжна е!

И точно днес младите хора трябва да изхвърлят завинаги на боклука миналото, което днес ги убива и прогонва от род и родина. Смело напред, има и друг сценарий, който не предвижда участие на мекеретата на дълбоката мафиотизирана държава. Само без нито един от тях ще видим светлината на слънцето и ще реализираме правото си да живеем в свободна и демократична държава.

Мутри на фалшивия преход - вън !

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!