Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пиарът на ГЕРБ към Манолова: Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти...

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Пиарът на ПП ГЕРБ Никола Николов коментира акцията на майките от "Системата ни убива" пред дома на премиера Борисов в Банкя.  

"Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш чекмеджетата, децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек" ,написа той по повод акция на майките, които сложиха черни чували пред дома ва Борисов. 

"Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, 

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия, написа още той 

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Осъдете комунизма и ВИЕ

Ето пълният текст на Никола Николов във Фейсбук: 

"Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек.

Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от днес Вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелеона Мая Манолова. 

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Boyko Borissov връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия. 

Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!