Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всяка овластена калинка в системата на МВР има право да издава разпореждания на гражданите, но не всяко разпореждане е задължително за изпълнение!!!

"Не може който и да е полицай да издава разпореждания на гражданин без да посочва правното основание за това разпореждане. Не всяко полицейско разпореждане е задължително за изпълнение." Николай Марков

Наблюдавам под микроскоп поведението на полицаите, нахвърляни с лопата пред Софийския университет, особено на офицерите. Арестували бус с майки и не схващат в какво стават съучастници. Не зная как са станали офицери и въобще каква работа имат тези извънземни същества в полицията, но съм сигурен, че поне 50 % от тези момчета не стават за нищо. Не само за полицаи, а за каквато и да е друга професия. Мутренско и естествено тъповато поведение, арогантни, неадекватни, агресивни и посредствени - това е накратко профилът на кадровите безумици в МВР от министрите им до редовия служител. Напълно обяснимо, като отчетем кой ги е назначавал през последните 15 години. Такова падение никога не съм мислил, че може да има!

----------------------------------------------------------------------
Не може който и да е полицай да издава разпореждания на гражданин без да посочва правното основание за това разпореждане!!! Разберете го момчета! Всичко друго извън това професионално поведение е своеволие и неспазване върховенството на закона.

И ако вие, като полицаи, допускате това и сами се поставяте в услуга на своеволията на който и да е властник означава, че сте избрали сами пътя на поредната утрешна жертва. Освен това не служите на закона и гражданите, а на властта, която вече е по-сложна за днешното ви ниво тема.
--------------------------------------------------------------------
Всяка овластена калинка в системата на МВР има право да издава разпореждания на гражданите, но не всяко разпореждане е задължително за изпълнение!!! Повечето от полицаите са глуповати момчета и момичета и не знаят тези граници, нито защо е така, но идва време за пълна промяна! Идва време за "върховенство на закона", а това означава за много длъжностни лица и край на беззаконията им. И единици от днешните мутри или обикновени глупаци с униформи ще останат да работят в полицията.

Нямаме друг правилен път.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!