Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

Сектата на пишман-тулупите, наричащи се и бойковисти /веднага ми се натрапва в съзнанието сравнението със сталинисти/, се поокопити и се опитва да прави постановки, за да спаси не само главатаря на бандата, но и себе си. Защото да не си правим илюзии – ние се борим не само срещу Борисов и Гешев, срещу ПКП и Барни Ръбъла, а срещу всички дебили, които ги подкрепят и са се наредили като кърлежи впити в тялото на България.

ВъзмУтени и ОгОрчени лелки с видимо нестандартно възпитание и поведение мощно се включиха по медии да се възмущават как им нарушавали правата, че не можели да минават през Орлов мост. То все едно всеки ден по пет пъти го минавате. То май там е работното място на едни други професионалистки, та може да го свързват с младостта и професията си, та да наминават често да си ги припомнят.

Бойковистите от последния ден явно изтърваха положението. Праведният им гняв, че цял един хилядолетен народ не се съгласява да го унищожат, няма граници. А клетвите, че ако Пророкът на Акълолипсиса Борисов се махне, ще се бесят и палят, ме изпълва с надежда за рязко повишаване на коефициента на интелигентност на българския народ съвсем скоро.

Сигурна съм, че хората, които протестираме, знаем цената. Дори цената на арести, глоби и заплахи. Но цената, ако се откажем, е Родината ни. Аз не съм готова да я платя. Не се съгласявам да я платя заради личния си комфорт. Вече 22 дена сме на улицата по протестите. В жегите, всеки ден. За да заявим нашето недоволство.

Народът на България заявява, че повече няма да допусне престъпниците да са във властта и да го унищожават. Народът на България, като господар на българската земя, повече няма да търпи това!

Да живее България!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!