Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да питаме Борисов дали мъжът на Сечкова и депутат от ДПС са преливали гласове през 2019г.: Цветанов

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

„Не бих дал коментар за г-жа Сечкова. МВнР трябваше да даде много ясна оценка защо прави и приема това предложение. Нека да си припомним, че точно външно министерство Екатерина Захариева и Бойко Борисов предложиха за Северна Македония едно лице Орце Камчев, което беше доста компрометирано като репутация и беше част от стария режим на Никола Груевски.

По-важно е какво се случва с обкръжението на Борисов и близките на Сечкова. Нека да попитаме Борисов 2019 г., Сталийски и депутатът от ДПС Камен Костадинов дали са провеждали срещи координирано във Великотърновска, Ловешка и Плевенска област, за да говорят как да се преливат гласове, как да се пренасочват и да се правят съответните изборни победи, и да се покаже тази зависимост“, така председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов коментира скандала около избирането на Виолета Сечкова за почетен консул на Република Корея в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV+  и TV 1.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Да питаме Борисов дали мъжът на Сечкова и депутат от ДПС са преливали гласове през 2019г.: Цветанов | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!