Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисовият глас за президента: На прост човек к*р се набива, Томиславе

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда.

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Ако не харесвате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Нов скандален запис с гласа на премиера Борисов изтече в публичното пространство. Записът е със заглавие ”Баце и Томи”. На него се чува как мъж с гласа на премиера адресира президента по изключително вулгарен начин.

В разговора се предполага, че участват две лица - премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев. 

"….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един к*р. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък", казва гласът от записа. 

Телефонен разговор между Бойко Борисов и Томислав Дончев:

Veselina Tomova · Баце и Томи

Това е поредната скандална порция аудиозаписи с глас, който прилича на този на премиера Борисов. Към този момент министър-председателят упорито твърди, че те са монтаж. 

Новият разговор е с продължителност 4 минути. 

"S класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…Абе, х*йо…Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството…

Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия… Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно… Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.Не, правилни неща не могат да се правят… Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!