Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов е уплашен така, както никога досега. Страха, че ще загуби властта си завинаги и ще получи възмездие за престъпленията си

Не ме развълнуваха последните мерки Борисови.

Не защото приемам подигравките МУ.

Не защото ми е безразлична наглостта МУ.

Това са поредните обещания, които няма да изпълни.Заеми не взимаме, защото не ни дават.Изчегъртването на фискалния резерв няма да помогне.Изразът за мазнинката, с който умишлено ни дразни няма да заблуди никого.Обеща по 1000лв. на медиците от първа линия в битката с Ковид-19, които така и не получиха.Така ще е и с тези обещания.

Бори се за всеки ден власт, подкрепян от кохортата си, която е впила нокти като умиращо животно в постове - от министър до обикновен държавен служител.

Борисов е хищник и ще си отиде като хищник .Той не познава милосърдието.Моралът му е формиран в средите на силовите структури , в годините, когато рекета беше начин за забогатяване, а парите - основна ценност.

Борисов е страхлив и сервилен - от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел.Изолацията, в която вече е поставен ще рани смъртоносно егото му и ще разлюлее като земетръс сигурността му.

С цялото си поведение декларира, че протестите не го вълнуват.Истината е, че е уплашен така, както никога досега.Страха, че ще загуби властта си завинаги и ще получи възмездие за престъпленията си генерира фалшивата му поза на спасител.

Никой вече не му вярва.

И трябва да продължим, без колебания докато пречупим врата на чудовището, което вие в предсмъртна агония.

Остана малко и сме длъжни да извървим пътя до край!

---

Намалявайки ДДС на услуги, бира и вино, Борисов подарява жълти стотинки на търговците и лишава хазната.
Цените обаче остават същите.

Това не е мярка за справяне с кризата, а тъп начин за печелене на симпатии от определена социална група.
А помощите за строителството всъщност са схема за крадене.

Борисов няма да получи от ЕС желаните милиарди точно заради корупцията. А разходването на получената сума / каквато и да е тя/ ще е контролирано.И не от Цонев. Да не забравяме и че европейската прокуратура започва да работи до края на годината.

Зад изкуственото спокойствие на Борисов, регулирано с шепи успокоителни, крещи истеричен писък на летящо към дъното на бездната животно...

Румяна Ченалова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!