Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Аз ВЯРВАМ на Бойко Борисов!

Аз ВЯРВАМ на Бойко Борисов! - МИГNews – Новините без цензура

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Как Фейсбук посрещна кампанията на ГЕРБ #Аз вярвам на Бойко ...

Членове на ГЕРБ с лентичка на профилните снимки

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

АЗ НЕ ВЯРВАМ НА БОЙКО БОРИСОВ

Тези дни култът към личността тиквенска премина плавно в нова религия. Фанатици, отличаващи се с партийната принадлежност към ГЕРБ или непоправими ментални увреждания, качват по профилите си рамки и лозунги, че вярват на Бойко Борисов.

Характерно за вярата е, че не се нуждае от доказателства. И съществува въпреки очевидното. Явно присъстваме на раждането на нов бог - Баце от Банкя. И на свидетелите на Последния Му ден.

Те Му вярват, защото нямат друг избор. Той им осигурява хляба, суджука и черния хайвер. А на дебилите им обяснява, че ако слушкат, в рая ще получат същото.

Аз пък НЕ ВЯРВАМ В БАНКЯНСКИЯ САТАНА! Не вярвам по принцип на хора, на които КИ им е под 100. Не вярвам на такива, които лъжат на всяка втора дума. Не вярвам на крадци и убийци, защото те никога не се променят. Не вярвам на национални предатели!

Как да повярвам на човека, разпоредил по телефона да се спре митническа провека на близък до него бизнесмен, защото му е обещал? Как да повярвам в случайната смърт и на бизнесмена, и на шефа на митниците малко след излизане публично на записа от разговора? Как да повярвам на човек, който смята, че магистралите са по-важни от българите? Как да повярвам на човек, който си купува изборите и ги печели с манипулации, а след това нагло твърди, че народът го иска? Как да повярвам на човек, който е бил момче за всичко на сикаджиите? И телохранител на Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски? Как да повярвам на слуга, превърнал се в господар?

На национални предатели не се вярва! Никога! Техните имена се изличават от историята. А проклятието на народа ги следва и там, където няма ремаркета за шкафчетата с евро и златни кюлчета!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!