Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дариткова кара “Ягуар” с мутренски номер… “Забравила” да го декларира

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

„Представете си колко трябва да са крали, че да забравят, че имат „Ягуар“!!!

Това каза Елена Гунчева във Фейсбук, по повод избора на новата топ-герберка в парламента.

А Пампорово припомня скандал с Дариткова и мъжа й.

Държавата “забравя” да си потърси 53 000 лв. от Никола Проданов- съпруг на новия председател на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. Парите са от натрупан наем за чайна в Пампорово. Това припомнят запознати в курорта след като узнаха кой е наследника на Цветанов в парламента.

Областната управа в Смолян обаче закъсняла да внесе в съда иск срещу него. Дългът е опростен. Решението за опростяването е на магистратите. Мотивът- изтекла давност.

Проблемът започва във времето, когато тя е общинска съветничка в Смолян. А съпругът й държи чайната (143 кв. м) в зимния курорт, но престава да внася наема. Заведението е държавна собственост. Областната управа прекратява договора си с него. Но той продължил да държи чайната. Безплатно. От управата се сетили да търсят парите чак два дни след като Дариткова е избрана за депутат.

Законовият срок за вземанията обаче отминал и съдът отхвърли иска на администрацията да получи парите. “Чиновниците са реагирали прекалено късно”, пише в мотивите на магистратите. За това време можели например да отдадат чайната под наем на друг.

Проданов отсякъл: “Не давам изявления.” Малко след това Дариткова се прочува след проверка на Сметната палата, която установява, че е “забравила” да впише в имотната си декларация автомобил “Ягуар”, купен от мъжа й.Тогава тя обясни, че много се ядосала на съпруга си, че не й казал за колата. Той пък й отговорил: “Забравих.”

Дариткова е балдъза на бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!