Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Имената на всички бойковчета - скрити и явни, висят по стените на срама из цялата държава

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Ако не харесвате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Сигурно забелязахте как се взимат решенията в парламентарната ни република!? На мига.

Лично премиерът "заповядва" на "тия там от парламента" чрез счедоводителката-министър на енергетиката. Такъв, според него, е редът за взимане на решения свързани с пренасочване на десетки и стотици милони в точно определена от премиера ББ посока. Готино, нали? Чиста проба балкански феодал.

Когато студеният резерв беше отнет по безкрупулен начин от държавната ТЕЦ-Марица, решението било на много органи, които мислили мислили и накрая измислили Ахмет Доган да получи едни милиони. А дали е така? Когато се отнема от Доган /въпреки изтичането на договора/, заповедта е директно и съвсем публично презентирана от онзи с кюлчетата в чекмеджето си. Заповядва човека направо на Парламента в отвлечената ни от терористи република. Заповядва и хич не му пука.!
--------------------------------------------------------------

Проблемът е, че точно по този начин се управлява и всичко остнало в държавата, включително и съда. Със заповеди от един единствен човек! Последствията са налице. И ако има някои по-виновни от този разюздан, невеж и дълбоко изглупял корумпиран тип, те са всички онези, които го поддържаха и легитимираха като европейски политически лидер, какъвто точно този никога не е бил. И никога няма да бъде такъв, именно защото е заченат отвъд закона.
------------------------------------------------------------

Преди много време предупредих публично някои хора, че няма смисъл да се лъжем и манипулираме, защото имената на всички бойковчета - скрити и явни, висят по стените на срама из цялата държава. И в други списъци. Както виси на въжето и бъдещото на подобни същества, лесно податливи на престъпни предложения за консумиране на власт и пари чрез политика. Гадна порода и вид. Паразити.

Напред, но само на чисто и здраво.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!