Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прочутият екстрасенс, който предсказа COVID-19, обяви мрачната си прогнозата до края на 2020 г.

Крейг Хамилтън Паркър, много популярен екстрасенс във Великобритания, представи нови прогнози, свързани с 2020 г. Мъжът вече пише поредната си книга, съобщават световните издания.

Преди това Крейг бе предсказал, че биологичните оръжия, създадени в китайска лаборатория, ще се разпространят по целия свят. Прогнозата се сбъдна, единствено само Китай не смята да си признава, че коронавирусът „е избягал“ от лабораторията.

През следващите няколко години в Близкия изток ще се разгърне конфликт, предвижда Паркър. Ирак ще тръгне срещу САЩ, няколко лидери след масовите протести ще бъдат свалени.

Доналд Тръмп, въпреки импийчмънт, ще остане на поста президент на Съединените щати: той ще бъде оправдан от Сената и отново ще бъде преизбран, а освен ще победи в много неочаквани щати като Флорида. Съперникът на Тръмп, Джо Байдън, ще бъде дискредитиран поради голям скандал.

Трудни времена ще дойдат в Европа през 2020 година. ЕС ще бъде изправен пред природни бедствия и военни битки, икономиката ще има спад. Проблемите няма да засегнат Великобритания, тъй като тя напусна Съюза.

Народът на Северна Корея ще свали лидера си, а Ким Чен Ун ще се крие в Китай. Това ще се случи известно време след изстрелването на ядрена бойна глава в океана.

Протестите в Хонконг ще продължат, те ще продължат и в континенталната част. Властите ще бъдат принудени да се съгласят на радикални промени, демократично бъдеще очаква страната. Тибет ще се превърне в отделна държава и ще се обяви за Духовен национален парк.

2020 г., според екстрасенса, ще бъде „богата“ на природни бедствия. Земетресения ще засегнат Индия и Япония, един остров (названието му е неизвестно) ще се окаже под вода. Силни урагани ще преминат през Карибите.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://noviniibg.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!