Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов: Борисов сам призна, че записът за Караянчева е истински. Хората до Борисов са принизени до фон

Шоколадена фабрика ГЕРБ

Тома Биков: Радев и екипът му трябва да са КРИСТАЛНО ЧИСТИ КАТО НАС В ГЕРБ, ако иска да се бори с корупцията

"Борисов трябваше да се извини публично на българския парламент и на Цвета Караянчева за думите, които се чуват от записа. Думите, които премиерът каза на пресконференцията когато целуна Караянчева за мен са признание, че записът е истински." Това обяви по БТВ Цветан Цветанов, основател на ГЕРБ и дясна ръка на Бойко Борисов до миналата година. 

Бившият втори в управляващата партия изрази още съжаление, че хората до Борисов са принизени до фон. Той даде пример с брифинга в партийната централа на ГЕРБ, когато Борисов даде обяснения за записа с неговия глас и снимките от спалнята му, а депутати и членове на кабинета стояха прави зад гърба му. "Тези хора нямаха това излъчване преди 14 години. Нямаха тази енергия, която имаха преди време. Много ми е болно, че тези хора се превърнаха в един фон", коментира Цветанов. 

Той категорично отрече да е автор на въпросните снимки, на които се вижда, че Борисов спи с пистолет до леглото. Как смятате, дали имам достъп до спалнята? В спалнята вкъщи влизаме само аз, съпругата ми и децата", аргумнетира се Цветанов, като изтъкна, че за него "записите и снимките са отвратително нещо, което показва каква е политическата култура". "Днес е много по трудно да отидеш и да убеждаваш за ГЕРБ. Води се междуличностна битка, но не и политика", посочи Цветанов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!