Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шофьор си беше, шофьор и си остана

Една снимка от царствените времена, когато републиката се управляваше от цар. Който много царствено си докопа имотите, нахендри ни гладните си юпита, и най-вече шофьора и телохранителя си. Много царствено отмъщение, както винаги казвам!

Но сега темата е за шофьорчето. Тази професия явно дава възможности за политическа кариера, ето например и шофьорчето на Мето стана министър. А що шофьори и сервитьори станаха банкери, дори не ми се пише. Сега Онуй продължава да кара сам джипката, защото от цялата държавна работа май само това му се отдава и се чувства сигурен в професионалните си възможности.

Можеш да измъкнеш шофьора от служебната кола, но не и от същността му. Подмазвачество към висшестоящите и мачкане на подчинените. И телохранителство, макар и само на личното тяло. Затова и пистолетът на нощното шкафче. Той си знае защо иска някой да го трепе.

И да уточня – не е заради Шенген и Еврозоната! За едни пари е! Защото когато си алчен без мяра, винаги те е страх от отмъщението.

Вижте си, герберасти, вожда. Прост шофьор. Такъв си беше. Такъв и си остана! Само където стана по-крадлив и по-страхлив!

Елена Гунчева
* Снимката я отмъкнах от профила на Владо Павлов

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!