Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентска заповед №2 на Преходното китайско правителство

Преходно китайско правителство

[…] упълномощавам силите за справедливост във войската на Китай да извършат държавен преврат по всяко време и да съборят режима на ККП. От сега нататък 'гражданските бунтове' могат да се осъществяват по всяко време и на всяко място. […]

Прeходното китайско правителство формулира стратегическите цели за 2008 г.: да се даде приоритет на 'гражданските бунтове', съчетано с 'военни бунтове', когато възможността за това назрее, завършвайки с 'държавен преврат', дезинтегрирайки в крайна сметка Китайската комунистическа партия (ККП). Така ще сложим край на диктатурата на режима на ККП.  

ККП не вдигна Интернет блокадата за Китай до 00:00 ч. на 7-ми февруари 2008 г. (традиционната китайска лунна Нова година), затова сега упълномощавам силите за справедливост във войската на Китай да извършат държавен преврат по всяко време и да съборят режима на ККП. От сега нататък 'гражданските бунтове' могат да се осъществяват по всяко време и на всяко място.  

След дезинтеграцията на ККП и падането на нейния режим, Преходното китайско правителство ще се премести в Китай, за да подготви временно китайско правителство, чийто президентски офис ще бъде оглавен от този, който е допринесъл най-много за

цялостната дезинтеграция на ККП и дестабилизацията на нейния режим, след официалното му одобрение и назначение от специална комисия.

Този нов президент може да бъде Хи Джинтао (Hu Jintao) или Уен Джиабао (Wen Jiabao),  или военен ръководител с най-високо стоящия ранг, или лидер на граждански бунт, пръв установил контрол върху управление на провинция. Назначеният президент ще бъде отговорен за сформирането на нов кабинет.

Завършвайки тази своя мисия, сега съществуващото Преходно китайско правителство ще обяви своето разпускане.

Президент на Преходното китайско правителство

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!