Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Категорични опасения за психическото здраве на новия кандидат премиер след брутален екшън в централата на “Позитано” 20 – Видео

Тъй де след Бойко не трябва да пада нивото

КИРЕТО ПРЕМИЕР! Готово да се бори за чекмедженцата на Баце с таланта на цялата нация

Ген. Григоров: Кирил Добрев бе задържан за трафик на валута на Калотина по време на югоембаргото

До физическа разправа стигнал Кирил Добрев срещу неудобни за него видни членове на БСП и то в самото сърце на партията, в централата на  „Позитано“ 20.

Добрев посегнал на Евгени Белий – политически организатор в „Организационен отдел”, и то в коридорите на централата на социалистите, споделиха втрещени свидетели.

Нервите на кандидата за лидер на столетницата явно не издържали и той вдигнал ръка с невъобразими обиди срещу Белий днес, след проведената оперативка на организационния отдел.

На унизителните обиди и арогантно поведение от страна на Добрев са станали свидетели повече от десет служители в орготдела на социалистите.

„Присъствахме на страшно падение от страна на Добрев. Омерзени сме от случилото се. Подобна агресия не сме очаквали”, коментират свидетели на инцидента.

Политическите организатори споделиха, че не знаят как ще продължат да работят под ръководството на Добрев до края на изборния цикъл на БСП.

Те са категорични в опасенията си за психическото здраве на Добрев и се притесняват, че това може да се повтори.

„Проблемът е оттук нататък е в каква обстановка ще се работи за довършването на пълния цикъл за прекия избор и конгреса“, чудят се социалисти от „Позитано“ 20, присъствали на изблиците на Добрев.

Евгени Белий след инцидента разказа:

„Проблемът възникна след оперативка на организационния отдел водена от Кирил Добрев. По време на опретивката имаше служебен спор във връзка с организационни въпроси  за конференциите, които са останали за провеждане по области и Бузлуджа.”

Другият политически организатор Иво Лилов, който е спасил Белий от агресията на Добрев, сподели: „Когато ги видях Добрев беше го сбутал в ъгъла, преди да успея да го разтърва. Дърпаше го, буташе го, обиждаше го. Грозна сцена. Евгени беше в ситуация, в която не може да се защити. Не му прави чест на Добрев. Не е това начина да се решават проблемите. Не може да пази самообладение, а решава вербалния спор със сила. Не мога да го оправдая. Това не е поведение, което може да се приеме и толерира в БСП.”

Те вече са споделили притесненията си с председателя Корнелия Нинова, която останала изумена от неадекватното поведение на заместника си, устремен към лидерския пост на столетницата.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!