Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави чака 100 милиона от Борисов. Иво Сиромахов се разграничи от партията на Слави

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Слави чака 100 милиона от Борисов

Източници на istinskitenovini.bg твърдят, че Слави чака 100 милиона евро от Борисов за създаване на структури на партията му.

Новата патерица на Борисов е Слави !

Lupa.bg: Иво Сиромахов се разграничи от партията на Слави

Основният идеен двигател на проектите на Слави Трифонов в последното десетилетие - Иво Сиромахов, се пази като дявол от тамян от всякакви асоциации с политическия проект на шефа си "Има такъв народ". 48-годишният писател упорито твърди, че няма никакъв интерес към каквато и да било обществена дейност, но в кулоарите на "7/8 ТВ" цари различно мнение, научи Lupa.bg.

"Не съм член на партията. Не планирам никакво участие в политическия живот", отвърна днес Сиромахов на шеговит въпрос кое министерство ще поеме, ако Дългия спечели следващите избори и получи право да състави кабинет.

Според колегите му обаче, Иво всъщност има съвсем сериозни политически амбиции. Той обаче не иска да си "гърми патроните" с бутиково-народняшкото движение на шефа си, на което и най-щедрите социолози не дават повече от 30 места в евентуален бъдещ парламент.

Сиромахов всячески се стремял да се еманципира от Трифонов, за да може след време "на чисто" да афишира политическите си аспирации. "Иво е много умен, той не иска да го сочат с пръст като някой Марио Тагарински, че е сменил дузина партииза също толкова години. Иска да запази позицията си на антисистемен, морален стожер, докато му дойде времето", твърдят от екипа на Дългия.

Слави отлично разбирал какво се случва с най-близкия му съмишленик, но напълно изпразнен от творчески идеи нямало какво да предприеме, тъй като отчаяно се нуждаел от услугите на Сиромахов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: istinskitenovini.bg

https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!