Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гардеробиерка на Слави: Мизерията е пълна, кърпим чорапи!

Гардеробиерка на Слави: Мизерията е пълна, кърпим чорапи!

За никого не е тайна, че трансферът от националния ефир на Би Ти Ви в кабеларката "7/8 ТВ" се отрази драстично на финансовото състояние на Слави Трифонов и неговия екип. За истинските измерения на мизерията пред Lupa.bg сподели дама, която работи в реквизиторския и гардеробиерски екип на Дългия повече от десетилетие.

"Положението е партизанско, по цял ден подшиваме хастара на древни сака и гладим протрити панталони. Скоро ще заприличаме на Ани Младенова, която разправяше как кърпи чорапите на Тодор Живков", оплака се жената.

Според нея за основните фигури в телевизията на Учиндолеца като Иво Сиромахов например се отпускал все пак по някой лев за нова дрешка. Маргинали от редколегията, които почти не излизат в ефир обаче, доизносвали дрехи от миналото десетилетие.

Ванката е заприлиал на Васко Кръпката

Пишман метеорологът Ванката, макар да е постоянно на екран, пък бил принуден наскоро да бръкне в собствения си джоб за чифт нови дънки, защото му писнало да се излага пред зрителите като някакъв закъснял Васко Кръпката.

Вмест с качествена журналистика, Слави заля кабеларката си с тъпи смешки и плоски вицове, а бюджетът от 300-400 хиляди на месец не се връзва с нулевите приходи от реклама. Чести гости в Шоуто на Слави са маргинали като Осман Октай и метреси и любовници на олигарси, които си правят евтин пиар срещу дребни суми от порядъка на 5-10 хиляди лева.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!