Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пламен Бобоков разкри: Всички държавни постове в Русе се раздават от Пламен Нунев от ГЕРБКП /ВИДЕО/

Снимка: Dunavmost.com

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Според него тези избори винаги са предопределени – има два стълба на власт и влияние, които определят кой къде да отиде

Бизнесменът Пламен Бобоков, който бе освободен от ареста, след като Специализираният наказателен съд призна внесената гаранция от 1 млн.лв., даде ексклузивно интервю пред БТВ тази сутрин. В него той коментира, че действително е ходатайствал за кандидатурата на прокурор Николай Николов за окръжен прокурор на Русе, каквито есемеси бяха разпространени от прокуратурата, съобщава Rusemedia.com.

Ходатайство за един изключтелно достоен, сериозен и отговорен човек – прокурор Николов, чрез мой приятел, който е близо до един от стълбовете на власт и влияние. Очевидно не е успешно, защото друг е окръжен прокурор. Тези избори винаги са предопределени – има два стълба на власт и влияние, които определят кой къде да отиде. Просто съм се възползвал че имам приятел, близък до втория стълб на власт и влияние, който да даде шанс на това момче“, заяви Пламен Бобоков.

Той заяви, че обвинението към него за търговия с влияние е абсурдно и го определи като „висша форма на цинизъм“. И обясни, че няма такова влияние, а може да търгува само с масла. Но пък е публична тайна кой има такова влияние в Русе.

Вървете в Русе, достоен град с достойни българи, които неведнъж са се изправяли срещу властимащите и попитайте: кой в града назначава всички – прокурори, окръжен и районен, кой назнача съдии, кой назначава директори на окръжни дирекции на МВР, шефове на полиции. Всеки държавен директор, чиновник до портиер се назначава от едно-единствено лице. Това е областният координатор на ГЕРБ Пламен Нунев. Той, разбира се, не го прави сам, кой е шефът – първият стълб на властта и влиянието… Ходатайствах за прокурор Николов по изключение, стана ми мъчно, защото е един изключително честен, отговорен човек и професионалист и съжалявам, ако това нещо навреди на кариерата му. Той е много честен и страхотен професионалист“, заяви още Пламен Бобоков.

В интервюто той коментира още контактите си с Васил Божков, когото определи като близък познат, но не и приятел, ареста на брат си Атанас Бобоков, отношенията си с премиера Бойко Борисов и различни министри. Вижте цялото интервю във видеото.

https://btvnovinite.bg/

Мечтата на всеки бандит е да си избира прокурорите и съдиите

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!