Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КИРЕТО ПРЕМИЕР! Готово да се бори за чекмедженцата на Баце с таланта на цялата нация

Това не е мигрант от Сирия, Авганистан или Ирак пратен да търси по-добър живот във вашите земи. Това е Кирето комунист-митничарчето решено да се бори за чекчедженцата на Баце комунистчето. Познахте ли го сега?

Истински са снимките на Борисов с 1 млн. евро в чекмеджето

КИРЕТО ПРЕМИЕР!

Кирето митничарчето, с вецовете, било готово да ни стане премиер!

Можело хем да лъже, хем да краде.

Имало и нощни шкафчета с чекмедженца.

Бравос!

Кирил Добрев се предложи за премиер: Готов съм да управлявам с таланта на цялата нация

Няма шега, няма измама - БСП вече има готов човек за премиерския пост, без значение дали ще спечели изборите или не. 

"Готов съм да бъда лидер на партията. Готов съм да бъда не просто лидер на опозицията, готов съм да поведа и сбера всички онези, които искат по-добра България. Не просто да свалим ГЕРБ, а една по-добра България, да успеем заедно. Готов съм да управлявам с ума и таланта на цялата нация", тази изненадваща заявка направи в сутрешния блок но БТВ Кирил Добрев, зам.-председател на БСП. 

За първи път политик, който дори не е станал лидер на политическа сила, се вижда като бъдещ премиер. Вероятно Добрев иска да надскочи баща си - Николай Добрев, който не успя да стане премиер - върна мандата на 4 февруари 1997 година. 

Кирил Добрев заяви и, че "имам готовност да се кандидатирам за лидер на БСП. "Да, имам готовност да се кандидатирам за лидер на БСП. Мога да обединянам и консолидирам партията, пога да използвам потенцила и да спеелим следващите избори". смята той. 

Кирил Добрев вече е в открита публична война с лидера на БСП за председателския пост. 

Нинова не познава толкова добре партията и не положила усилие да я разбере, смята Добрев. По думите му, на партията е необоходима силен човек, който да познава всяка част от структурата. 

На въпроса дали има битка за власт в БСП, Добрев отговори:
"Имаме битка не към целта, а за начина на постигането й. Моята цел е да успокоя партията." 

Добрев коментира скандалите в държавата, записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, снимките от спалнята му и последвалата пресконференция на министър-председателя с народна поговорка, като каза: "Отстрани изглежда, че премиерът е изпуснал козите." 

"Борисов е в изключително деликатна ситуация. В началото хората му прощаваха дребните пропуски, но днес ситуацията е различна. Недоволството към това управление нараства с всеки изминал ден, а псуването към ГЕРБ е най-голямо от 10 години насам", каза още Добрев. И добави, че му е "тъжно за премиера". 

Безпрецедентни записи, снимки, пачки с пари, златни кюлчета - имам чувството, че сме в Сицилия през 70-те, изтъкна той.

Страхът от служебен кабинет го спасява. Оставката на премиера Бойко Борисов е неизбежна и нещо, което може да спаси имиджа на страната и на нашата конкурентна партия - ГЕРБ, отбеляза Добрев.

Трябва да успокоим обстановката, тъй като недоволството нараства към всеки изминал ден. Напрежението в хората е огромно, предупреди той.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!