Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Украинско издание предупреждава – В Америка започва социалистическата революция! Със САЩ вече е свършено, сега наред е Европа

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Със САЩ вече е свършено, сега наред е Европа, пише украинското издание “Главред“ в материал, представен без редакторска намеса от "Фокус".

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 2: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Ако наричате нещата с истинските им имена, трябва да признаете, че в Америка започва социалистическата революция. На 25 май, след смъртта на наркозависимия рецидивист Джордж Флойд, започна бунт на афро-американците, антифашистите и плебса. Самата революция ще започне по-късно, може би тази есен.

Прави впечатление, че протестиращият плебс се подкрепя, както морално, така и финансово, от големи корпорации и банки.

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

Причината за това е, че всички големи корпорации и банки отдавна са се сраснали с държавата и перспективата за преминаване към социализъм не само не е страшна, а напротив, доста щастлива, тъй като най-накрая ще консолидират монополния си статус и ще го освободят от всякаква конкуренция и заплахи от частен бизнес.

Малкият и среден бизнес, който всъщност е основният стълб на капитализма, бързо изчезва.

Как Маркс обслужи интересите на финансовия капитал

След епидемията повече от 50% от малкия и средния бизнес няма да се съвземе. Тези хора ще се превърнат в плебс. Постепенно в Америка най-накрая ще се формира социалната структура на социализма. т.е. преходът към социализъм с такава структура ще бъде практически неизбежен. Всъщност той вече е в разгара си. Бърни Сандърс, който почти стана кандидат на демократите за президент всъщност вече предложи на американците да започнат прехода към социализъм.

Но Байдън не е по-добър. Той произведе контролен изстрел в главата на белите, казвайки, че обвиняването на белите в расизъм е неговата официална програма.

Всъщност чернокожите в САЩ бяха превърнати в пролетариат, според теорията на Маркс, т.е. историческа класа, чиято мисия е да унищожи капитализма.

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Справка: Последните анкети показват, че 58% от студентите в Америка подкрепят актове за грабеж и повреждане на частната собственост. И това е краят на играта! Бисмарк каза, че Германия е създадена от учител по немски език. Ако перифразираме железния канцлер, можем да кажем, че левите професори най-накрая довършиха Америка. Америка вече свършена. На дневен ред са Франция, Италия, Англия и т.н.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/a

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!