Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Горанов: Наивно е да се мисли, че ГЕРБ може да има друг лидер. С него сме хора с (комунистическа) ценностна система и идеология

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Баба Ванга: Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!

Всеки, който си мисли, че ГЕРБ може да има друг лидер или някой може да открадне от нея и да гради политически проект на тази основа, проявява голяма доза наивитет. 

Това каза министърът на финансите Владислав Горанов, който бе заедно с премиера Бойко Борисов на среща със симпатизанти, кметове и членове на ГЕРБ в Стара Загора.  

"За последните 11-12 години хората, които се обединиха около лидера Борисов, са хора с ценностна система и идеология.

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

И ако на някой не му харесва тази ценностна система и идеология и всичко това, което се прави, има възможност да направи алтернативен политически проект, но в никакъв случай няма да може да напълни такава зала", продължи финансовият министър Горанов.

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

И продължи, че въпреки кризата разходите на фиска не са били орязани, а напротив - именно с цел да бъдат финансирани мерки за запазване на заетостта, са били завишени.

Колкото и да се оспорва техният ефект, 282 000 души са запазили своите доходи по време на кризата, благодарение на тази мярка, която ще продължи да действа дотогава, докато е необходимо да се подкрепят предприятията, за да могат да изплащат възнагражденията в пълен размер, посочи Горанов.

Фокусът в следващите месеци трябва да остане върху националните приоритети, смята финансист №1.

"Според мен е и изграждането на смислена и разумна политическа програма, защото само след шест месеца ще си говорим за новите избори, да продължим да инвестираме в образование. Най-големият проблем, който срещаме пред чуждестранните инвеститори, за да дойдат в България, е липсата на достатъчно квалифицирана работна ръка", отбеляза Горанов. 

Финансовият министър подчерта отново, че промяна в данъчното облагане не трябва да има, защото във вида, в който е в момента, е възможно най-справедливото.

Всеки опит за въвеждане на прогресивно подоходно облагане ще означава само това активните и образовани хора да плащат двойно или тройно по-високи данъци, което според мен е неправилно и немотивиращо. Всеки, който не посещава училище, трябва да бъде принуден. Неговите родители имат този дълг към обществото. Оттам-нататък трябва да продължат и инвестиции в инфраструктура, каза още Владислав Горанов.

Източник от ГЕРБ: Държанка на Васил Божков е записала голия Борисов! Премиерът превърнал резиденция „Бояна“ във вертеп

Гард от НСО пред Narod.bg: Бойко Борисов ни е забранил да влизаме в спалнята, когато при него има жена

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!