Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Едно зло броди из България – призрака на комунизма – и това е ГЕРБКП

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Едно зло ходи из България и това е ГЕРБ. Председателят на Народното събрание и министър-председателят заедно се подиграха грозно с жените в България. Борисов, назовавайки жената, заемаща най-високия пост в държавата „тъпа, кърджалийска п ** а”, а Караянчева, прощавайки му, защото „знае, че го прави с душа“. Прегърна я, цуна я и му прости.

Реакцията на Караянчева е непростима. Реакцията на Караянчева е зло.

Нима не разбира, че с дадената от нея прошка дава индулгенция на всеки простак да обижда всяка една жена в България? Ако председател на Народното събрание може да бъде наречена с тези принизяващи думи, и да бъде простено, какво можем да очакваме като отношение към всички други жени? Награда за простака?

Нима не разбира, че с дадената от нея прошка застава на страната на насилниците? В действащ закон, с който се предполага да е запозната, е установено, че: „Сексуален тормоз“ е всяко нежелано поведение от сексуално естество, изразено физически, словесно или по друг начин, с което се накърняват достойнството и честта и се създава враждебна, принизяваща, обидна, унизителна или застрашителна среда“.

Нима е забравила казаните от нея през есента на 2018 г. думи:
„Едно зло ходи из България и това е домашното насилие.“
„Приемам борбата срещу домашното насилие за своя кауза.“
„Не трябва да бъдем неми свидетели на домашното насилие.“? Или са били фалшиви?

Нима е забравила и срещата в Народното събрание, на която я запознах с данни за насилие на работното място, а на нея й беше забавно и ведро каза: „Тук (в Народното събрание) такива неща не се случват.“?

Прощавайки обидата, Караянчева прощава и поощрява открития и безнаказан тормоз над всяка една жена. Това е непростимо. Това е зло.

Ако в ада има специално място за жени, които не подкрепят други жени, колко ли специално трябва да е мястото в ада за жени, които вредят на други жени?

Албена Белянова

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!