Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осмислете! Българския премиер ходи като гангстер, с пистолет! Кога за последен път се чували за лидер на НАТО и ЕС държава с премиер, който ходи с Глок на кръста?!

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Да обърна внимание - още веднъж бавно произнесете и осмислете - не друг, българския премиер ходи като гангстер, с пистолет?!?!

Едно НСО, второ НСО, трето НСО да има и пак пачки, пистолети, поведение не на държавен мъж, а на уличен гангстер.

Кога за последен път се чували за лидер на НАТО и ЕС държава с премиер, който ходи с Глок на кръста?!

Чувал съм Рюте че ходи пеш или с велосипед на работа, без охрана, за швейцарския президент с влак.

Но с Глок ?!?! Когато човекът в държавата с най-голям обем от получавана информация носи пистолет, как мислите че оценява системите за сигурност, щом при НСО се пази сам?

Как утре да дойда инвеститори, да дойдат туристи? На границата ще им раздаваме по един пистолет ли? С бонус бронирана жилетка?

Илиян Василев

Пистолетът от снимките компромати за Борисов е "Глок", модел 17 или 29/30, който има същата форма. Като главен секретар Борисов се хвалеше, че ходи навсякъде с пистолета си, точно този модел "Глок 17С" (на снимката долу).

Златните кюлчета в чекмеджето (поне част от тях) са марка Umicore 250 г., германски. На тях има надпис FEINGOLD 999,9, а отдолу сериен номер като банкнота. За разлика от банкнотите, серийнията номер на кюлчета много по-лесно може да се издири, те са малък брой в България (поне 250-грамовите) и при продажба се записват серийните номера на кого са продадени.

Борисов призна на пресконференция, че снимките са от неговата стая, но каза нещо в смисъл, че някой му е направил постановка, вероятно е слагал тези неща да ги снима в стаята му. И хем призна, че снимката, на която спи, е истинска, хем казва, че не спял с пистолет до главата си (какъвто има на снимката).

Пита се - как някой може да внесе през охраната пистолет и злато и пачки, за да ги снима, и да ги изнесе пак.

E-vestnik.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!