Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гард от НСО пред Narod.bg: Бойко Борисов ни е забранил да влизаме в спалнята, когато при него има жена

Научен да действа винаги по един и същи начин, Бойко отново започна с лъжите – „това е спалнята, но пари и злато няма, аз спинкам, но пари и злато няма, всичко е монтаж”.

За да излезе сух и този път от невероятната корупция, която виждаме на фотографиите, премиерът се хвана за първата сламка, която му попадна – кадърът, на който спи напряко на леглото, може да е направен от служител на Националната служба за охрана (НСО).

Читател на Narod.bg от спецдирекцията за охрана на властта обаче контрира с неочаквано признание и направи на пух и прах манипулациите на министър-председателя.

„Бойко Борисов ни е забранил да влизаме в спалнята му, когато при него има жена. Няма да коментирам колко често се случва това, важното е, че няма как наш служител да е заснел спящия премиер. Снимките очевадно са направени от жена, която е получила достъп до личното пространство на охранявания. Обвиненията към НСО не са мъжка постъпка”, отсече държавният охранител на висок пост в НСО.

Затова и още вчера, часове, след като скандалните кадри стана обществено достояние, от службата излязоха с официално прессъобщение.

„По повод тиражирани в медии твърдения, категорично заявяваме, че в нито един момент сигурността на министър-председателя не е била компрометирана”.

Това се казва в позицията на НСО по повод тиражираните фалшиви новини от лакейски сайтове, че заради снимките животът на Бойко Борисов бил изложен на опасност.

От службата подчертаха, че въпреки това е възложена и вече е в ход служебна проверка.

„Резултатите от разследването ще докажат съществуването на заповедта, че нямаме право да влизаме в спалнята на Бойко, когато се забавлява сексуално”, категоричен е източникът на Narod.bg.

Народът вече се подиграва на Бойко за лъжите, в които се уплете

За да се уплете още повече в лъжите си, Борисов изненадващо се изцепи, че президентът Румен Радев го следял с дрон, а НСО било наясно с това. Лупингън на паникьосания премиер, при който набърка името на върховния главнокомандващ, вероятно ще му излезе през носа заради съдебно дело, което държавният глава ще заведе за обида, завърши информаторът на Narod.bg в НСО.

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!