Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мафиот или премиер? Narod.bg пресметна, че в нощното си шкафче Бойко Борисов държи 3 милиона лева кеш и 1,6 кг злато! Първа официална реакция след СКАНДАЛА, вижте!

Нечуваният скандал с изобличителните снимки от спалнята на Бойко Борисов, на които виждаме тлъсти пачки по 500 евро, златни кюлчета и неговия пистолет, поставят един основен риторичен въпрос – мафиот ли е премиерът на България?

Кой нормален политик държи милиони в нощното си шкафче и буци злато, чието място е в банката? Защо подобно съкровище се държи в чекмедже? Причината не е ли в неговия проблемен произход – корупция?

Narod.bg си направи труда да пресметне размера на имането на Бойко, заснето, очевадно, без негово знание.

Без да претендираме за абсолютна точност различихме на кадрите 3 кюлчета по 200 грама плюс едно от килограм. По актуалните цени на Световната борса от днес, 17 юни, при цена за тройунция $1719.7 и курс на долара 1.747 грамът струва точно 56,51 лв. Така излиза, че 1600-те грама злато, които виждаме в чекмеджето на Бойко, се оценяват на 90 416 лева.

Три по 200 грама и едно по кило – златните кюлчета на премиера

Това обаче е най-малкият „коз” на богаташа със закваска от СИК, маскиран вече три мандата като министър-председател на уж европейска България.

При внимателно разглеждане Narod.bg установи, че кадрите са направени по различно време – на едни от снимките виждаме пълно чекмедже с пачки от по 500 евро, на други- „само” три бали с най-голямата като парична стойност банкнота.

Поне 30 пачки от по 500 евро в нощното шкафче? Мафиот, не премиер…

Внимателно оглеждане на фотографиите показа още, че в пика на корупционното прибиране, защото няма друго обяснение на огромната сума пари в спалнята на премиера, има поне 30 пачки по 100 купюри от 500 евро. Сметката сочи, че това са 3 хиляди банкноти, всяка от които се равнява на 1000 лева. Не е нужно да си Айнщайн, за да пресметнеш, че в нощното си шкафче министър-председателят на страна от ЕС държи 3 милиона лева, докато притежателят им спи напряко на леглото в поза, която издава алкохолно опиянение.

Кадърът е правен по време, когато „буркан банк“ на премира е изпразнена – само 200 хиляди лева в евро

Сега е ред на Кънчо Стойчев да се появи по „телевизора”, за да установи, че парите са фалшиви, например, или че на леглото не е Бойко Борисов, а актьорът Ненчо Балабанов. Наглостта и безочието нямат граници, особено ако са подплатени с банкноти от 500 евро…

Докато Бойко спи, анонимен засега агент щрака с телефона

Първата реакция на поредната нечуваната гавра с народа дойде не от кого да е, а от самия Бойко Борисов. Оказа се, бе нещото, което имаме като премиер, по спешност е отменил под напора на скандала планирано за 15 ч. „мачле” и бързо е бил прибран в правителствената резиденция за обмисляне на защитна стратегия.

Какво ще ни излъжат пиарите му за снимките с пачки и злато – предстои да научим.

Скандалните снимки, които се появиха с премиера Бойко Борисов в сайта „Афера“у са идентични със спалнята му, от която през 2012 г. той позира за списание LOVE style. Там се посочва, че стаята е в служебния му дом на ул. Секвоя”, в столичния квартал ”Бояна”.

Вижда се, че нощните шкафчета са еднакви, спалнята и стените нощни лампи също. На част от новите снимки се вижда и  дървената рамка върху радиатор. Същата се вижда и в публикацията от 2012 г.

Три от скандалните снимките са правени с „iPhone 6“, показа проверка на Фрог на метаданните на публикуваните кадри в „Афера“.  На някои от фотосите се вижда и датата на която вероятно са направени.

Снимка, на която се вижда, че в чекмеджето има кюлчета със злато е маркирана с дата на създаване – 3/9/2014 в 1:29 часа.  Друг от кадрите обаче е от 1/4/2019 в 4:25 часа след обяд. Снимката, на която се вижда, че Борисов спи е озаглавена „Bace_nanka“.  Тя е заснета в 6:14 сутринта също с „iPhone“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!