Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Готев: Снимката, на която Борисов спи е намек, че може да бъде убит

.
Георги Готев

Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е готов да си тръгне. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов.

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" разследващият журналист от европейския сайт Euractiv.

"Остава впечатлението, че някой казва, че Борисов трябва да си ходи. В снимката, в която той спи, има и намек, че дори може да бъде убит - там е пистолетът. Това са много сериозни неща. Гледах днешното изказване на премиера и той каза, че ще спи с оръжие", обясни още Готев.

Той определи сегашната ситуация в страната, в която обществото прелива от скандал в скандал, по следния начин:

"Един мъжкар прави каквото си иска, говори с цинизми и туземците му се радват".

"Дошъл е неговият политически край, но той не е готов да си тръгне. Знае, че трябва да напусне сцената, но не знае как. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов", посочи още журналистът от Euaractiv.

Той отбеляза и факта, че в разпространените преди дни записи с гласа на Борисов се споменават и политици на други държави. Един от тях е бившият премиер на Бавария, с когото Цветан Цветанов се е опитал да гради партньорство.

Той коментира и отправените обвинения по-рано днес от премиера към президента Румен Радев:

"Той обвини Радев почти в опит за убийство. Радев е противник на Борисов в политиката, но той има и противници в други сфери, които са много по-страшни. Борисов не се страхува от Радев, а от тези скрити и опасни противници".

---

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!