Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поздравления на Преходното китайско правителство към Ма Инг-джю, 12-и президент на Република Китай

Преходно китайско правителство

Със задоволство посрещаме новината, че г-н Ма Инг-джю (Ma Ying-jeou) бе избран за 12-и президент на Република Китай. С настоящото изявление изразяваме своите благопожелания към него. […]

В момента континентален Китай се намира все още под злата и тиранична власт на ККП и за хората там няма нито демокрация, нито човешки права. Напоследък тибетците също бяха подложени на жестоки избивания от страна на ККП. 

Затова Преходното китайско правителство се надява, че президентът Ма Инг-джю и тайванската общественост няма да си правят никакви илюзии относно ККП. Вместо това, от вас се очаква да работите с народа на континентален Китай в обединяване усилията ни за дезинтегриране на ККП. Само така ще можем да сложим край на ненавистническото влияние на ККП, за да може китайската нация да поеме по своя нов път на развитие.

Със задоволство посрещаме новината, че г-н Ма Инг-джю (Ma Ying-jeou) бе избран за 12-и президент на Република Китай. С настоящото изявление изразяваме своите благопожелания към него.

През последния един век комунизмът задоволяваше своя каприз на своеволни репресии по света, като напълно опропасти много страни, където се случиха безброй фатални трагедии.  

За радост, благодарение на устояването на клетвата да издържи на комунистическата тирания макар и с немалко жертви, Република Китай (РК) се установи в Тайван и се разви динамично, опазвайки както традиционната култура, с която китайската нация така се гордее, така и демократичната политическа система, характеризираща се с ‘Върховната власт принадлежи на народа’.

Република Китай постигна забележителни успехи в изграждането на една демократична политика посредством дългогодишни търсения, като в този процес тя натрупа богат опит за бъдещ Китай. Затова тя може да бъде разглеждана като апотеоз на политическото, икономическото и културното развитие на китайската нация. Нейното съществуване и развитие е отрицание на авторитарността на ККП (Китайската комунистическа партия), както и пример за наближаващата посока на развитие на бъдещ Китай. Преходното китайско правителство (ПКП) поздравява с адмирации и благодарност всеки, допринесъл значително за демокрацията на РК.

В момента континентален Китай се намира все още под злата и тиранична власт на ККП и за хората там няма нито демокрация, нито човешки права. Напоследък тибетците също бяха подложени на жестоки избивания от страна на ККП. 

Затова Преходното китайско правителство се надява, че президентът Ма Инг-джю и тайванската общественост няма да си правят никакви илюзии относно ККП. Вместо това, от вас се очаква да работите с народа на континентален Китай в обединяване

усилията ни за дезинтегриране на ККП. Само така ще можем да сложим край на ненавистническото влияние на ККП, за да може китайската нация да поеме по своя нов път на развитие.

-----------
Преходното китайско правителство (ПКП) действа в момента, в който говори. Ако хората от режима на ККП реагират на декларацията на ПКП и спрат преследването на практикуващите Фалун Гонг, в бъдеще на тях ще им бъде предоставена възможност за изход; но всеки, който не се вслуша в декларацията и продължи да извършва жестокости, ще бъде неизбежно подведен под съдебна отговорност от бъдещото правителство на нов Китай.

Междувременно ПКП призовава целия народ да събере личните данни на партийните секретари по места и да ги изпрати на Преходното китайско правителство, или да ги сложи на сайта на Форум за бъдещ Китай (www.futurechinaforum.org), съгласно "Насоките и правилата за действие на китайския народ в опазване на човешките права и оказване съпротива на тиранията". Целта на така споменатото мероприятие е да обедини силите в едно при опазване правата и оказване съпротива на тиранията както вътре, така и извън Китай, и да нанесе смъртоносния удар на злата ККП.  
--------------------

Преходно китайско правителство

Тел.: 718-8407-166
Имейл адрес: PresidentOffice@ChinaInterimGov.org
www.ChinaInterimGov.org

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!