Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цялата истина за хунтата ГЕРБ в 2 минути – как масонът Влади Горанов стана милионер (РАЗОБЛИЧАВАЩО ВИДЕО)

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Цялата истина за хунтата ГЕРБ и престъпните й начини на управление и облагодетелстване за сметка на народа се появи в 2-минутно видео, което набира все по-голяма популярност в социалните мрежи, видя репортер на Narod.bg.

Клипът разказва защо премиерът Бойко Борисов го е страх да натири финансовия министър – масона Владислав Горанов, след всичките му издънки пред последните години и въпреки заплахата отпреди няколко седмици, че „той не ми е ще шеф, аз съм му шеф, който не му харесва, да дава оставка”.

На кадрите виждаме откъде започва кариерата на плевенската креатура на ДПС, как влиза в кабинета на Бойко Борисов, с кои олигарси се обвързва и как успява да „спести” милиони, за да строи апартаменти и луксозни къщи.

Само по себе си виедото е своеобразен план за потенциално прокурорско разследване срещу финансовия министър, което обаче ще трябва да се проведе от независимо държавно обвинение, което на този етап едва ли ще се случи.

Не е случайно, че Горанов живее в имоти без да плаща наем на своя кръстник Иван Сариев, който е кръстник и на децата на финансист №1.

Сариев се оказа един от най-висшите масони у нас, като вкарал в ложата на „свободните зидари” и самия Горанов, както и бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Вижте откъде идват проблемите на България:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!