Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Декларация на Преходното китайско правителство относно тайните арести на Фалун Гонг практикуващи от ККП в навечерието на Олимпиадата

Преходно китайско правителство / China Interim Government

1. Партийните секретари на различните нива ще носят отговорност за личната безопасност на практикуващите Фалун Гонг. Ако някой местен жител, който практикува Фалун Гонг в Китай, е бил задържан, за това престъпление първостепенна отговорност ще бъде държана на партийния секретар по место.
[…] Междувременно ПКП призовава целия народ да събере личните данни на партийните секретари по места и да ги изпрати на Преходното китайско правителство, или да ги качи на сайта на Форум за бъдещ Китай (www.futurechinaforum.org), съгласно "Насоките и правилата за действие на китайския народ в опазване на човешките права и оказване съпротива на тиранията". Целта на така споменатото е да обедини силите в едно при опазване правата и оказване съпротива на тиранията както вътре, така и извън Китай, и да нанесе смъртоносния удар на злата ККП.

Напоследък, за да симулира 'мир и просперитет' пред международната общественост в периода на домакинство на Олимпийските игри в Пекин, режимът на Китайската комунистическа партия (ККП) извърши тайни арести на практикуващи Фалун Гонг навсякъде из страната. Често се чуват кървави истории, в които ККП прилага изтезания и унижения, а в някои случаи практикуващи Фалун Гонг са били дори преследвани до смърт. Във връзка с тези извършени от ККП кървави жестокости, и съобразно принципа 'Всеки индивидуален участник ще бъде държан отговорен за групови престъпления', ние заявяваме следното:  

1. Партийните секретари на различните нива ще носят отговорност за личната безопасност на практикуващите Фалун Гонг. Ако някой местен жител, който практикува Фалун Гонг в Китай, е бил задържан, за това престъпление първостепенна отговорност ще бъде държана на партийния секретар по место.

2. Ако някой практикуващ Фалун Гонг е пострадал в затвор от преследването, или е починал от неестествена смърт докато е бил затворен или след като е бил освободен от затвор за период от време, съответната отговорност ще бъде поета както от началника на затвора, така и от партийния секретар по место, наредил арестите на практикуващи Фалун Гонг.

3. Всеки служител на Управление 610 ще поеме отговорността за престъпленията, които е извършил.

Преходното китайско правителство (ПКП) действа в момента, в който говори. Ако гореспоменатите хора от режима на ККП реагират на настоящата декларация на ПКП и спрат преследването на практикуващите Фалун Гонг, в бъдеще на тях ще им бъде предоставена възможност за изход; но всеки, който не се вслуша в декларацията и продължи да извършва жестокости, ще бъде неизбежно подведен под съдебна отговорност от бъдещото правителство на нов Китай.  

Междувременно ПКП призовава целия народ да събере личните данни на партийните секретари по места и да ги изпрати на Преходното китайско правителство, или да ги качи на сайта на Форум за бъдещ Китай (www.futurechinaforum.org), съгласно "Насоките и правилата за действие на китайския народ в опазване на човешките права и оказване съпротива на тиранията". Целта на така споменатото е да обедини силите в едно при опазване правата и оказване съпротива на тиранията както вътре, така и извън Китай, и да нанесе смъртоносния удар на злата ККП.    

Преходно китайско правителство

Тел.: 718-8407-166

Имейл адрес: PresidentOffice@ChinaInterimGov.org

www.ChinaInterimGov.org

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!