Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Йончев за записа: Гласовият анализ е категоричен. Хората може да се идентифицират еднозначно по него

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Графологичната експертиза може да бъде доста сложна за анализ, но гласовият анализ е категоричен. Хората по този начин може да се идентифицират еднозначно, така както ирисът на вашето око, така както пръстовия ви отпечатък, така и вашият глас не може да бъде фалшифициран тотално.

Така че всичките тези няколкодневни усилия на нацията да се чудим кой е, са безсмислени и могат да бъдат решени в рамките на няколко часа с днешните технологии.

Това коментира Румен Йончев, председател на Земеделския народен съюз (ЗНС), в Крум Савов LIVE по Телевизия 7/8 за прословутия запис, в който основният глас подозрително много прилича на този на Бойко Борисов.

Не е първият подобен случай, където съдържанието бива измествано от формата. Всеки път, когато изтече нещо такова, спорим дали законно е записано, кой го е записал, но никой не говори какво е казано в съответния запис.

А нещата са много прости в една нормална държава. Първо, ще се установи дали записът е автентичен или не, и второ, кой носи отговорност за казаното, написаното, направеното.

Това не се случва за пореден път в България, а се занимаваме с формата, забавляваме се с формата и губим времето на нацията с подобни неща. В същото време целият останал свят около нас ни се смее, а ние като че ли не го забелязваме.

До такава степен сме се затворили в собствената си черупка, че не усещаме, че изглеждаме страшно смешни, допълни Румен Йончев.

7/8

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!