Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разлика от два вагона книги

Разбирам, че Васил Божков харесва да се подиграва на глупостта и некадърността на Онуй, но все пак трябва да има някаква мярка. На зададените днес въпроси се съмнявам, че има някой от правителството, който да може да отговори, защото е знайно, че там ги назначават по красота и френски умения към Вожда.

Васил Божков: Три съществени въпроса към лицето Б.М.Б., за които може да се посъветва и с ковчежника си Vladi G:

1. Знае ли каква е разликата между “данък” и “такса”?

2. Акционерът носи ли отговорност за евентуалните задължения на дружеството, в което участва?

3. Къде и с какво основание очаква да внеса лично 700 млн.?

#БъдетеСмели

Всъщност въпросът е много болезнен – как и защо допуснахме да ни управляват хора, които на две магарета сено не могат да разделят, а единственото им умение е да крадат и то като хуни. Както винаги съм казвала, и да крадеш, акъл се иска, за да върви и общото, хората да са доволни и да не се заглеждат в твоята чиния. Ама къде толкова акъл у Онуй…бил е момче за всичко на мафията и никога няма да мине това ниво, колкото и да се напъва. Не, че комплексите му не избиват с всяка негова дума.

Обединяващото между всички гербави е, липсата на всякаква компетентност. Обикновено дипломите им са взети СЛЕД като са станали някакви фактори в ГЕРБ. Ей например кметЯ на Пловдив си има 4-5 дипломи, ама името му е нарицателно в града за човек, който не може да мисли. Или областната, която се води доктор по право, а в съдебна зала не знае от коя страна се застава на банките.

Сегашното управление е убийствено за държавата и за експертността. Всеки, който не става за нищо, влиза в политиката и прави шеметна кариера. А професионалистите получават сърдечни удари и изпадат в депресия от великите умозаключения на управляващите.

Между управляващите и народа трябва да има разлика поне от два вагона книги в правилната посока – управляващите да са ги прочели, а не обратното като сегашното положение. Защото това е нетърпимо!!!

Елена Гунчева

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!