Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Божков призова: Да се надигнем и да ги сменим

Българската бойна стратегия е: "Ча - ка - ме"!

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бизнесменът Васил Божков излезе с видеообръщение, в което призова хората да се обединят, да се надигнат и да смeнят сегашното управление. Както обичайно в 8 часа той написа във Фейсбук:

#БъдетеСмели

Аз съм Васил Божков. 30 години правя бизнес в България. Имах железен принцип – никога не се поддавах на рекет и изнудване. 2014 година наруших този принцип.

Поддадох се на изнудване от управляващата хунта. Всички видяхте какво се случи.

Сега съм обявен за престъпник. 

Престъпник, защото най-накрая казах „НЕ“.

Моята огромна вина е, че не направих това по-рано. Поддадох се, защото исках да запазя бизнеса, граден 30 години, хилядите работни места и да не разрушавам съдбите на хората свързани с работата ми.
С това си действие подпомогнах разрастването на тумора, който унищожава държавата ни. 

Хората са тези, които създават благата. Хората са тези, които избират управниците си. Но когато тези управници не изпълняват функциите си, хората са тези, които са длъжни да се вдигнат и да ги сменят.

Държавата – това сме всички ние, а не няколко човека, претендиращи, че са държавата.

Българският бизнес създава работни места, строи магистрали и пълни хазната. Политиците само грабят, защото не могат да създават. 

Единственият правилен начин е да направим това, което сме длъжни. Единственият правилен начин е да се обединим. Единственото правилно действие – да се надигнем и да ги сменим. Времето за бездействие свърши. #БъдетеСмели! 

Малко по-късно последва и пост в Туитър който гласи: "По-добрата мярка - 64/36. Участвате ли?", придружена от резултата от акнеката му, в която 64 % заявявата, че ще подкрепят негов политически проект срещу 36%, които отговарят с "не".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!