Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Преходното китайско правителство подкрепя Щафетата на огъня за човешки права да влезе в Хонконг и вътрешността на Китай

Преходно китайско правителство

Преходното китайско правителство призовава народа на Китай да каже ‘Добре дошъл’ на Огъня за човешки права. Колкото по-рано сложим край на господството на ККП, толкова по-щастливи ще бъдем да домакинстваме Олимпийските игри на тази древна земя в едно действително празненство на народите от всички краища на Китай и света.

Отминаха почти девет години откакто властите на Китайската комунистическа партия (ККП) започнаха преследването на Фалун Гонг , през който период безброй практикуващи Фалун Гонг бяха задържани и избити. Което е дори по-лошо, ККП извърши престъпления, които могат да шокират човек – тя изгради концентрационни лагери, в които да затваря практикуващи Фалун Гонг и да събира на живо техните органи за продан. Това е възможно най-злостното античовешко престъпление. Зверствата на ККП вече предизвикаха протестите на хора с чувство за справедливост навсякъде по света и те започнаха преди началото на Олимпийските игри в Пекин кампания под надслов ‘Щафетен огън за човешки права‘.

Първоначално бе планувано факелът с Огъня за човешки права да стигне последната точка на своя маршрут, Хонконг, през м. юли 2008, преминавайки преди това през Тайван през м. юни и така завършвайки своята обиколка в над 100 града на пет континента по света, след като Огънят бе запален в Атина, Гърция, през м. август 2007 г.

Но сега планът трябва да бъде променен, поради отправените от китайския народ настоятелни искания, така че Коалицията за разследване преследването на Фалун Гонг (Coalition to Investigate the Persecution of Falun Gong / CIPFG) е решила (Огънят) да влезе в Хонконг през м. март 2008 г. и да се разпространява из Китай. Това става след като факелът е преминал през 80 града на 26 страни в света.

През 2001 г. режимът на ККП обеща да подобри състоянието с човешките права в Китай, когато издигна своята кандидатура за домакинство на Олимпийските игри в Пекин. Но за да може да задържи своето жестоко авторитарно управление, ККП не само не направи нищо за подобряване състоянието с човешките права, но дори засилва още повече своето потисничество на китайския народ, продължавайки с античовешките си зверства вече почти 60 години.

Защо Пекин иска да домакинства Игрите? Той няма търпение да покрие с бяла боя своя окаян имидж в очите на международната общественост. Когато ККП пое политическия ангажимент да подобри своето опетнено досие с човешките права, това вече бе една политическа стъпка; но когато атакуваните и репресирани и в момента от ККП групи поискат от нея да подобри техните човешки права, те биват атакувани и репресирани дори още по силно с обвинението, че 'политизират Олимпиадата'.

ККП избива Фалун Гонг и последователите на други духовни общности, потиска тибетците и защитниците на човешките права от различни движения, на фона на което настоява да домакинства Игрите. Всъщност с това самата тя политизира Игрите и то по възможно най-злонамерен начин.

Основният девиз на Олимпиадата е мир, дружба и човешки права в противовес на преследването и дискриминацията, но Китай, управляван от ККП, стана току що свидетел на история от престъпления, произтичащи от дискриминация, преследвания, избивания, и всичко това срещу човечеството. ККП се доказа фундаментално неспособна да домакинства Олимпиадата. Няма съмнение, че Китай трябва да проведе Игрите, но те трябва да са проведени изцяло при демократичен режим, а не под този на ККП.

Към края на този месец факелът на Огъня за човешки права ще бъде предаден за влизане в Китай. В допълнение към подкрепата на практикуващите Фалун Гонг, Щафетата ще има и друга важна значимост – да подкрепи и гражданите на Тибет в тяхната съпротива срещу тиранията на ККП.

Преходното китайско правителство призовава народа на Китай да каже ‘Добре дошъл’ на Огъня за човешки права. Колкото по-рано сложим край на господството на ККП, толкова по-щастливи ще бъдем да домакинстваме Олимпийските игри на тази древна земя в едно действително празненство на народите от всички краища на Китай и света.

Преходно китайско правителство (China Interim Government)

24 March, 2008 12:14:00 CIG

www.ChinaInterimGov.org
PresidentOffice@ChinaInterimGov.org

Време за интервюта с говорителя на ПКП, г-н Танг Банчиао (Tang Baiqiao):

9:00-10:00 ч. понеделник, сряда и петък (Източно стандартно време, САЩ)

Тел.: 718-8407-166

Преходното китайско правителство се е ангажирало с грандиозната мисия да дезинтегрира ККП, поради което има спешна нужда от хора, материали и финансови ресурси. Моля, контактувайте офиса на нашия президент, ако желаете да се присъедините към нас, да ни подкрепите или да помогнете, с каквото можете, в този повратен исторически момент.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!