Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Цветанов: “Ако слушаме това, което излезе на вчерашния запис - това е тревожно”. Виждал съм Божков след срещи с Борисов.– Борисов: Заклевам се, това са 100% лъжи! И за записа, и за Божков! 

Личи си, че това не е моят глас! Бившият втори не прояви съмнения за гласа!

.

Цветан Цветанов Източник: БГНЕС

Борисов: Заклевам се, това са 100% лъжи! И за записа, и за Божков! 

Личи си, че това не е моят глас

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Виждал съм Васил Божков, когато е бил на срещи с министър-председателя. Аз съм влизал при премиера, той е излизал. Не съм бил в позиция да се интересувам за какво са си говорили.

Това заяви пред “Дарик радио” лидерът на Евро-атлантическия съвет за сигурност (ЕАЦС) и бивш депутат от ГЕРБ Цветан Цветанов.

В интервюто си бившата дясна ръка на Борисов даде ясно да се разбере, че ще бъде критичен и ще играе по-скоро в опозиция. ФрогНюз припомня, че до няколко месеца ще стане ясно дали Цветанов ще стартира свой нов политически проект, с който да участва на предстоящите парламентарни избори догодина.

Той не спести забележките си към управленските решения, но и коментира някои от най-нажежените скандали през последните седмици. Последният се случи вчера, когато в интернет плъзна аудиозапис, за който се твърди, че е с участието на премиера. В него се използва вулгарен език, а за председателя на НС Цвета Караянчева се употребяват и доста обидни квалификации.

“Ако слушаме това, което излезе на вчерашния запис-това е тревожно, но отговорът не може да дойде от тези, които коментират. Никога не съм мислил, че по такъв начин трябва да противопоставяш институциите”, посочи Цветанов.

Припомняме още, че по-рано днес премиерът Борисов отрече да е главно действащо лице в записа.

На въпрос дали знае за срещи между Борисов и Божков, както и за договорки между представители на правителството и бизнесмена, който в момента е обвиняем, Цветанов отново не отговори директно и посочи, че трябва да се питат засегнатите страни.

“С Васил Божков съм се виждал един или два пъти, когато е бил на срещи с премиера Бойко Борисов – той е излизал, а аз съм влизал при министър-председателя. Не съм бил в позиция да се интересувам за какво са си говорили“, каза Цветанов.

1. Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!