Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко пред инсулт: Срамният запис пуснат от Вальо Златев като застраховка срещу атаки над бизнеса му?

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Борисов е в прединсултно състояние – уличаващият аудиозапис, в който се чува да нарича шефката на парламента от собствената си партия Цвета Караянчева „проста кърджалийска пу*ка” и да обещава, че ще „прибЕрем 100-200 къщи за гости”, е пуснат от приближения му олигарх Валентин Златев!

Според източнци на Narod.bg компроматът е записан от човек, който има достъп до светая светих на Бойко Борисов – къщата му в Банкя. Два различни информатора твърдят, че е напълно възможно „къртицата” да е именно правешкия олигарх Валентин Златев.

Записът е направен през април 2019-а като застраховка, че някой ден Борисов няма да се обърне срещу самия него, предположиха запознати пред Narod.bg.

Наскоро първи залп срещу уж недосегаемия нефтен бос даде коалиционният партньор на ГЕРБ Валери Симеонов. В няколко свои медийни изяви лидерът на НФСБ обясни, че битката му е срещу олигархията и в списъка му е и Валентин Златев. „Би трябвало той да е следващият, каза председателят на НФСБ.

„Валентин Златев извършва необезпокоявано своята дейност, която представлява нищо друго, освен монопол на пазара на горивата. Създал си е присъдружната съответно асоциацията на разпространители на горива.

Превърнал се е в едва ли не в единствения партньор на управляващите. Със закона от преди две години и половина се опитаха да разчистят изцяло пазара от дребните търговци, от дребните бензиностанции в малките населени места”, аргументира се Симеонов.

„Вероятно точно от опасения, че ще се стигне дотук Златев е записал унищожителния разговор на Бойко с неизвестен до момента събеседник”, предположиха читателите на Narod.bg, наясно със задкулисието.

Случайно или не, известният скулптор Велислав Минеков, отявлен противник на хунтата ГЕРБ, потвърди, че това е напълно възможно обяснение на това откъде е „изтекъл” компроматът.

„Долетя една гугутка, кацна на рамото ми и проговори. Този запис бил направен в ловната резиденция на Вальо Златев. Той там бил чест гост, обичал стрелбата по прасета и с любов окачвал зъбите им над камината си в Банкя.

Записът бил предупреждение, нещо като отрязана глава на любимия кон намерена в кревата. „Посегнеш ли, ще извадя всичко“.

На каскети ли да вярвам, на гугутки ли … Валъо Златев беше и ще бъде почтен бизнесмен. Иначе лошо. Записи бол. Гълаб Гълабов”, написа творецът на стената си във фейсбук.

Чуйте отново абсурдния за един премиер разговор, за който прокуратурата до момента е в амнезия:

Veselina Tomova · Скандален запис на Бойко Борисов в afera.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!