Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Преходното китайско правителство подкрепя народа на Тибет, устояващ на насилието на ККП

Преходно китайско правителство

Шокиращ е фактът, че режимът на Китайската комунистическа партия (ККП) повтаря днес кървавите събития от 1989 г. в потисничеството си над тибетския народ, своеволно проливайки отново кръв в Тибет. Преходното китайско правителство осъжда силно току-що извършените престъпления от ККП и изразява своето високо уважение към героичното хладнокръвие на тибетския народ, борещ се против злия режим. […] ККП е обречена на гибел поради своята природа на кръвожаден престъпник; междувременно само дезинтеграцията на тази гигантска криминална клика може да спре нейната човекоубийствена жестокост. Във връзка с това широко споделяно мнение, препоръча са на голяма част от хората на Тибет първо да си поставят за цел да отстранят назначения от ККП представител в Тибет, секретарят на партийния комитет на този автономен район, Джанг Чингли (Zhang Qingli), и така да се отърват от робията на ККП колкото се може по-скоро. Преходното китайско правителство се обръща към всички в Китай да се присъединят към подкрепата на тибетския народ в спиране касапницата на ККП и защита на човешките права, и с това да се сложи началото на първия етап от унищожаването на ККП през 2008 г., имайки пред вид стратегическата цел на дезинтегриране на злия режим до края на тази година.

Шокиращ е фактът, че режимът на Китайската комунистическа партия (ККП) повтаря днес кървавите събития от 1989 г. в потисничеството си над тибетския народ, своеволно проливайки отново кръв в Тибет. Преходното китайско правителство осъжда силно току-що извършените престъпления от ККП и изразява своето високо уважение към героичното хладнокръвие на тибетския народ, борещ се против злия режим.

В процеса на дезинтегриране на ККП, героично хладнокръвие и здравомислеща преценка са основни изисквания и към китайския народ в отхвърляне на робството на червения демон и в поддържането на несломим дух. Поради тази причина всеки в Китай сега трябва да се присъедини към гражданите на Тибет, с което да утвърдим още повече своето духовно освобождение.

Духовният лидер на Тибет, Негово Светейшество Далай Лама XIV, заявява многократно, че независимостта на Тибет не е най-важното нещо, но автономията и човешките права в района са наистина желани. Непочтената ККП настоява да изкривява фактите и вече два пъти предприе военни действия срещу тибетския народ в неговата борба за независимост през 1956 г. и през 1989 г. И до днес десетки хиляди тибетци се скитат немили-недраги без дом и в мизерно състояние, с отнети елементарни човешки права.

Независимо, че е отминал половин век, положението с човешките права не се е подобрило в Тибет, дори напротив, влошило се е още повече. Днес народът на Тибет все още страда от потисническия железен юмрук на ККП. Хора и богове би трябвало да осъдят това престъпно поведение на ККП, а нейният ръководител Ху Джинтао (Hu Jintao) трябва да понесе своята отговорност за случващото се.

Преходното китайско правителство призовава Ху Джинтао да спре избиването на тибетския народ незабавно, още сега!

Избиването на народа на Тибет е просто част от престъпленията на кръвожадната ККП. Нека проследим непроменящото се, типично поведение на дяволската ККП: използване на предтекста за ‘Независимост на Тибет’, за да се потиска исканията на Тибет за човешки права; прилагане на същия предтекст за ‘Независимост на Шинджиянаг’ (‘Xinjiang Independence’) за прокарване на същата репресивна политика към народа на Шинджиянг; използване пак на същото извинение за ‘Независимост на Тайван’ за постоянно отправяне на заплахи срещу Тайван; и прилагане на енергични мерки срещу народа на Китай под прикритието на предотвратяване на смутове.

Също така след заграбването на държавната власт, ККП изфабрикува извън съда случаи на убийства срещу земевладелци, капиталисти, интелектуалци, Фалун Гонг практикуващи, и т.н. под формата на различни прикрития, като напр. ‘Духовен прелом’ и ‘Икономическа реформа’.

ККП е обречена на гибел поради своята природа на кръвожаден престъпник; междувременно само дезинтеграцията на тази гигантска криминална клика може да спре нейната човекоубийствена жестокост. Във връзка с това широко споделяно мнение, препоръча са на голяма част от хората на Тибет първо да си поставят за цел да отстранят назначения от ККП представител в Тибет, секретарят на партийния комитет на този автономен район, Джанг Чингли (Zhang Qingli), и така да се отърват от робията на ККП колкото се може по-скоро.

Преходното китайско правителство се обръща към всички в Китай да се присъединят към подкрепата на тибетския народ в спиране касапницата на ККП и защитаване на човешките права, и защита на човешките права, и с това да се сложи началото на първия етап от унищожаването на ККП през 2008 г., имайки пред вид стратегическата цел на дезинтегриране на злия режим до края на тази година.

Преходно китайско правителство
14-3-2008 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!