Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко: Забавлявам се! Илиан Василев: И след това очакват хората да уважават държавата и нейните институции. Николай Слатински: Мисля, че записът ще прелее и в чужди медии

Boyko Borissov

Забавляваме се 😉

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ilian Vassilev

Не ми се коментират простотиите от записите. Ченгета записват, подхвърлят. Срам ме е.

-------

Boyko Borissov

Забавляваме се 😉

--------

Както каза един познат, гаранция че записът е автентичен е съпровождащата чалга.

Премиерът е формално номер три в държавната йерархия. Вижте как говори по този просташки начин за човека, който е пред него, шеф на парламента - номер две в държавната йерархия. И след това очакват хората да уважават държавата и нейните институции.

И утре госпожата номер две в държавата вместо да постави премиера на мястото му и да поиска оставката му, и след като не я получи да хвърли своята, ще подвие опашка.

Едни хора мишоци, безгръбначни, готови да изтърпят всяко унижение само и само да ги оставят на власт.

Гледаш миналото, какви достойни мъже и жени сме имали начело, гледате около себе си колко още ги имаме, и не можете да си обясните какво бе това проклятие прости хора сега да ни управляват.

Потърсете отговора, той няма да ви хареса.

Nikolay Slatinski

Следя няколко сайта, които пишат културно, компетентно, с позиции, които са сходни доста често до моите. Смятам ги за островчета на демократичното слово.

Изтеклият скандален запис на премиера е шокиращ! Това е не само сензация, това е диагноза на властта и нейния език. Казаното в някои части плаче за международен скандал.

И в същото време тези предпочитани от мен сайтове и дума не обелват засега.

Опитвам се да си го обясня.

И ми липсват техните реакции. Не само защото а-ха и да си помисля с огорчение, че не им се влиза в конфликт с властта и затова леко подвиват охашки. Но и защото ако те бяха отделили внимание на този запис, щяха да предизвикат дискусия и много от коментарите в тази дискусия, както обикновено се случва, биха ми помогнали да си сверя часовника.

Аз мисля, че записът ще прелее и в чужди медии. Затова ми е странно, че харесвани от мен български медии, винаги давали алтернативни мнения на официалните и официозните, засега мълчат...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!