Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боко на запис: Смаза̀х им физиономията на "Еврохолд"... Ще изгоря всичко, за да изгори и Е.Йончева (всичко на фона на чалга песен)

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Скандален аудиозапис беше качен в най-голямата платформа за видеосподеляне в света YouTube.

Записът е на човек, който говори по телефона, а гласът му прилича на този на премиера Бойко Борисов.

Записът е дълъг 6:37 минути, но дали е автентичен би могло да стане ясно единствено чрез специализиран анализ. Качеството му не е добро, но едно от лицата на сайта за разследваща журналистика "Биволъ" Атанас Чобанов прави анализ - че става въпрос за презапис:

А големият скандал, ако записът е автентичен, се заключва в следните думи: "Иначе раздуйте това, че вкарах КФН по "Еврохолд" на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене".

Припомняме, че "Еврохолд" беше основен кандидат за изкупуване на българския бизнес на ЧЕЗ. КФН обаче направи проверка на дружеството, като прати доклада на прокуратурата и ДАНС.

А на 24 октомври, 2019 година КЗК спря "Еврохолд" по пътя към ЧЕЗ, като "Еврохолд" заведе дело срещу КЗК заради това. Бързо сравнение на събитията, за които се говори в записа, показва следното - КФН влиза на проверка в "Еврохолд" заради сделката за ЧЕЗ на 24.04.2019.

Малко след тази тема човекът от записа, чийто глас прилича на този на Борисов, говори за обвинението на бившия зам.-министър Александър Манолев заради скандала с къщата му за гости, която, съгласно обвинението, изобщо не е за гости.

За повдигнатото официално обвинение на Манолев беше съобщено на 25.04.2019.

Третото събитие от разговора касае изказване на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. То е заради арменския геноцид.

Тя не позволи едноминутно мълчание в парламента за това след емоционален призив на Валери Симеонов, с мотив че съгласно правилника за организацията и дейността на Народното събрание предложения за почитане на паметта с едноминутно мълчание могат да се правят само ако са били внесени писмено в деловодството на парламента до 18:00 часа на деня, предшестващ съответното пленарно заседание, освен в изключителни случаи. Actulano.com потърси за коментар пресслужбата на премиера. Засега той не коментира официално.

Акценти "А това за къщаите за гости как се движи? Манолев ще изгори, днес или утре ще му повдигнем обвинение ... Но аз ще изгоря всичко, един няма да пощадя от нашите", говори човекът, чийто глас прилича на този на Бойко Борисов.

"Просто си казва, че е проста жената и си кара. Когато си прост е лесно. Аз сутринта три пъти на един му обяснявах, че понеже съм прост, не знам английски всъщност, не съм разбрал това, което ми е казал правилно...", казва човекът, чийто глас прилича на този на премиера.

Ето записът:

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://speednewsbg.blogspot.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!