Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Атанас Чобанов коментара скандалния запис с Борисов, в който говори за гаф на Караянчева

Image may contain: food

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Качвам тук това, което имаме като запис на Борисов от 24 април 2019, за да не ходите по разни гнусни сайтове да го слушате. Пратен е днес от анонимен източник през анонимизиращ имейл до няколко редакции. Прилагам и скрийншот с метаданните на записа. Цъкнете на картинката с телефона, за да слушате.

В записа премиерът-слънце обяснява на правителствен или партиен кадър как да се представи гаф на Караянчева, как ще смачка Еврохолд, как ще громи Елена Йончева с къщите за гости и как обяснява на колеги от Бавария, Унгария и Полша колко е прост и не знае английски, затова не бил разбрал, но в крайна сметка го е **** на едни чужденци-премиери:

Георги Марков коленопреклонно за Борисов: Ти си най-добрият!

- Записвано е с външно устройство в кабинета му или в къщата му. Няма следи от маркери за СРС.



- Записът може да се датира от 24 април 2019 г. (сряда, ден за срещи със Сотир Цацаров). Тогава Караянчева говори за арменския геноцид, КФН влезе в Еврохолд, а на следващия ден повдигнаха обвинение на Александър Манолев за къщите за гости, точно както го описва Буда.

- Според метаданните във файла е направен презапис на устройство с програмата VoiceMemos на iPhone с последната версия на iOS. Презаписът е от 06.06.2020 19:31

- На телефона, с който е правен записът, има и още записи: Next Track ID 2

„Бойко Unplugged!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ!

afera.bg

Ето записът:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!