Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колкото повече скандали, далавери и грабежи, толкова повече доверие! Не вярвате?! ”Маркет Линкс” го доказва

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Напук на скандалите в държавата, ”Маркет Линкс” отчита повишение на доверието към властта

Налице е повишаване на доверието в институциите особено в държави, които минаха по-леко през първите три месеци на кризата. И в България се отчита такова повишение. Това каза социологът от ”Маркет линкс” Добромир Живков по БТВ. Любопитното е, че това се случва напук на скандалите, които в момента раздират властта.

Живков уточни: "Виждаме повишаване на доверието в правителството с 5 до 7%, в съдебната система, както и в Народното събрание с 6-7%. Подкрепата за ГЕРБ се е повишила с 8 пункта до 28%. Това се дължи на доброто справяне с пандемията от страна на управляващите и Бойко Борисов. Големият губещ е БСП, каза социологът. "Има такъв народ" на Слави Трифонов има сериозен шанс да влезе в следващия парламент. Подкрепата за ДПС е 8%, наравно с партията на Трифонов. Следват Демократична България със 7% и ВМРО с 3%. "

.

Криене на измами от министри повишава доверието в тях

Защо социологическите проучвания не предоставя информация за одобрение, неодобрение, рейтинги на политическите лица? Даже президентската институция не попада в полезрението на агенцииte (днес Маркет Линкс представи свое проучване - ЕС, ЕК, правителство, парламент ..., президентството отсъства). Случайност? Едва ли! Това не е ли опит за формиране/манипулиране на общественото мнение?

Иначе изводът е, че комиксите, купуването на банка на 8 септември, доклада на ОЛАФ за митниците, едни несъбрани милиарди от ДДС, криене на измами от министри, апартаменти, къщи, къщи за гости, зайчарници генерират положително отношение към изпълнителната власт.
Blagodaria!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!