Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Симов: Много хора са получавали СМС-и на кирилица от Борисов. Част от тях не са за детска аудитория

Преди дни БСП поиска да бъде създадена  комисия в парламента, която да разследва публикациите на Васил Божков в социалните мрежи. Тази тема коментира в студиото на "Студио Хъ" по "7/8 ТВ" "червеният" депутат Александър Симов.

"Искаме да има поне някакъв орган, който дори и малко пародиен, да се задълбочи в тези връзки, тъй като виждаме отказ на прокуратурата да признае съществуването на информациите, които изнася Васил Божков, а виждаме, че част от тях няма как да не са истински. Защото само с няколко статуса успяхме да разберем за имотното състояние на Шехерезада, за яхтата на Бойко Борисов. Самият Бойко Борисов влезе в режим на обяснение. Независимо от всичко си личи, че това е стигнало до него, тъй като напоследък гледам, че ляга и става с мисълта, че и той един ден ще прави комикси, и ще изобличава хората. Тоест, нещата, които се вадят, съвпаденията между дати и СМС-и от Божков, заслужават най-малкото да бъдат проучени. Прокуратурата отказа да го направи. Нека поне българския парламент да се опита да вникне. Сега виждам, че ГЕРБ казват - съгласни сме на тази комисия, но дайте за разследваме целия преход.

Айде моля ви се. Това е най-лесният начин нищо да не се направи. Това разследване на прехода го чуваме от 4 години. Нека да видим в конкретния смисъл връзките на Горанов, докъде стига приятелството на Бойко Борисов с Васил Божков, тъй като виждаме една солидна размяна на СМС-и, почвайки с футбол, и стигайки до политика", каза Симов.

"Според мен доста хора са получавали СМС-и на кирилица от Борисов и си ги пазят. Част от тях не стават за прочитане пред детска публика. Медиите, които транслират тези приказки на Борисов, много добре знаят, че телефона му праща СМС-и на кирилица, но никой от тях не излезе да каже, че това очевидно е невярно твърдение Това покзава колко е похитена медийната среда у нас", добави той.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!