Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Черепа: Бойко готви закриване на "Марица-Изток" и другите ТЕЦ-ове, срещу подкуп от 1 милиард лева, както погреба АЕЦ-а, срещу €500 млн. рушвет

Черепа с ново къртене: Бойко погреба АЕЦ-а, срещу €500 млн. рушвет, сега готви същото и за ТЕЦ-овете...

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов е виновен за окончателното закриване на блокове 3 и 4 на АЕЦ "Козлодуй", съобщи току що Васил Божков.

Самите блокове бяха затворени от Меглена Кунева в преговорите за присъединяване към ЕС. Но останаха 2 резервни опции за отваряне. Едната е "партньорска проверка" на безопасността, и отварянето им. Другата е "при кризисна ситуация".

Такава възникна през 2008-2009 г. покрай Световната финансова криза. Тогава правилата се разхлабиха и Бойко (поел властта 2009) е можел да отвори блоковете. Това би осигурило ток, по-евтин дори от сегашния в АЕЦ-а.

"Бойко обаче получи 500 милиона евро подкуп от чужди конкуренти да остави централата затворена. Това е един от най-големите му удари в началото на властта" - написа Божков.

Той не посочи кои са конкурентите, но вероятно става дума за френските собственици на румънската АЕЦ.

"Сега същото върви с ТЕЦ-овете. Има европейско решение за закриването им, но има и различни "вратички", от които се възползват страни като Полша. Но Бойко не прави нищо. Това е, защото "зелената енергия" има интерес да затвори ТЕЦ - за да продава на държавата скъпия си ток. Сумата за Бойко е сходна..." - допълни Черепа.

Утре се очаква той да обяви новия си политически проект. За момента 63% от гласувалите в анкетата му го подкрепят.

4udoslav

Източник: https://write.as/4udoslav/cherepa-s-novo-k-rtene-boiko-pogreba-aets-a-sreshchu-eu500-mln

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://speednewsbg.blogspot.com/

https://speednewsbg.blogspot.com/2020/06/1.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!