Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкритие на Narod.bg: Бойко крие 3 хотела в Обзор? 60-те милиона от Черепа явно не стигат

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

„Колкото повече, толкова повече”. Безсмъртният девиз на Мечо Пух от великия детски роман на Алън Милн очевидно важи с пълна сила за премиера Бойко Борисов. Премиерът-слънце не се насити на далавери с пътища, метро и строежи, след като е посегнал и на туризма – тарикатът от Банкя държи чрез подставени лица три хотел в Обзор, разкри Narod.bg.

Новината за поредната финансова машинация на лидера на ГЕРБ, направил кариера като охранител на Тодор Живков, се потвърди читателят на Narod.bg от Варна, наясно със схемите в битието си на общински съветник.

„Очевидно 60-те милиона, които Бойко е взел само за три години от хазартния бос Васил Божков, не са достатъчни за благополучието на министър-председателя със закалка в СИК”, коментира гневният източник на Narod.bg.

Потвърждение за поредната далавера на Бойко дойде и от фейсбук – потребител с ник Вал Хаджийски е категоричен, че Бойко Борисов е реалният собственик на три хотела в курорта между Бургас и Варна.

Ето какво написа Хаджийски в социалните мрежи:

Златни пясъци е в природен парк, гъста влажна гора, падаща на каскади по склона. На мястото на х-л Интернационал имало голямо езеро с костенурки и водни змии. По пясъка (Узункум) гнездели милиони птици.

Слънчев бряг е в пустинна местност, вторично залесена след 1960 г. с тополки. И досега западно от шосето е гол кър, т. нар. Слънчев бряг-запад. Несебър от древността се ползвал с репутация за лош климат и пустинни околности. Анхиалос, околийският град на мястото на дн. Поморие, също е в пустинна местност със солена лагуна. Това са по-скоро места за концлагери, както четем и в “Тютюн”, дето Костов идва да освободи Стефан от затвора, а го намира умрял от малария.

Албена също беше на гола поляна, Фишфиш, макар долепена до влажната гора на Балтата.

Софийската публика не познава нашето крайбрежие. Софийските мутри „инвестираха” кредитни милиони в конаци като този проект на Алепу (лисица, б.ред.) на мъжа на Екатерина Захариева. Ето, и колегата Ивайло Йорданов казва, че Баце имал три хотела в Обзор. Там е страшен кич. Това лято ще има масово фалиране и после фадромите ще дойдат.

В същото време ГЕП попречиха на брата на Станишев да построи на Карадере модерен екокурорт по проект на Норман Фостър.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!