Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунисти срещу комунисти – Цветанов разсипа Бойко: Успехът е негов, медиите – техни, провалът – на всички

Бойко Борисов, Цветан Цветанов

1. Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Успехът е мой, провалът е общ – това е принципът на властта.

Това казва лидерът на Евро-атлантическия съвет за сигурност (ЕАЦС) и бивш депутат от ГЕРБ Цветан Цветанов.

Властта през цялото време води монолог с гражданите и институциите, вместо да демонстрира стремеж към общи усилия. Видяхме отсъствие на консултативен съвет по национална сигурност – единственият по конституция съвещателен орган, който може да търси кризисни решения, с ресурса на всички институции, посочи Цветанов, визирайки ситуацията през последните три месеца, когато заради Covid-19 бяха наложени редица мерки в интерес защита на здравето и живота на гражданите, пише abcnews.bg.

По думите на Цветанов вече се намираме в предизборен период. Очакват се солиден популизъм и националпопулизъм, всички ще се фокусират върху дребни вътрешни проблеми и междуличностни конфликти, а не върху проблематиката на района, в който се намира страната.

Трябва да благодарим на малкото свободни медии. Статуквото владее останалите, отбеляза лидерът на ЕАЦС.

Хората са притеснени, че няма хоризонт, няма кауза и надежда за нещо по-добро. Очакването е за промяна. Но и носят страха в себе си, коментира още политикът.

Той очертае още един много сериозен проблем на България – отсъствие на страната ни от голямата политика.

Всъщност ние отсъстваме от големия дебат и голямата политика. При изброяването на държавите от проект „Триморие“ бяха споменати прибалтийските републики, Италия и Румъния. България беше пропусната, аргументира се Цветанов.

Той споделя, че в разговорите с хора на възраст между 24 и 44 години, те искат да чуят смислени политики, промяна в общуването с високите нива на държавното управление. Народняшкото поведение и едноличното управление не водят до успех и просперитет, според тях.

Република, институции, конституция. Парламентарен контрол. Комуникация. Сред тях е думата, която ще формулира новия политически проект, открехна малко завесата политикът, за когото вече и Борисов заговори, че се готви да прави нов политически проект и дори му пожела успех.

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://7dnibulgaria.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!