Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Върхът на глупостта бе, когато Борисов каза, че е добре, че ни е премиер. Това само болен може да го каже

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

За мен върха на глупостите, на ограничеността на Борисов, беше, когато каза, че е добре, че е наш министър-председател, за да сте живи и здрави. Това може да го каже само болен човек. Съжалявам, че го казвам, но е така, коментира в ефира на 7/8 тв Осман Октай.

В едно интервю наскоро казах, че психиатрите трябва да се произнесат понякога, да поставят диагноза на такива като нас – които говорим по телевизията, които ни управляват, политици. Така че трябва да се внимава с тези неща, но Борисов мина всякакви граници, коментира Октай.

Винаги съм се страхувал от охра, които са овластени и загубят реалност и не могат да стъпват на земята и се поддават на ласкателства. Тогава вече е свършено с тях. Ето днес гледам, че на 15-и вече няма да има маски. Защо всички негови министри са без маски!?, посочи той.

Те си вярват. Това, което говори, той си вярва (Борисов), посочи още Октай.

Днешният скандал е голям, с европейски привкус и ще има развитие по него. Радвам се, че мнозина реагираха, независимо, че се опитаха да замажат ситуацията. Но ако гледаме поведението на Бойко Борисов от заседанието на Министерски съвет, публичните му прояви от разни измислени от него обекти, той смята министрите за свои глашатаи. Много е важно да не им се дава много.много думата, за да може ако някой се излага, той (Борисов) сам да се излага. Защото министърката на земеделието, аз я познавам, имаше много скандали около нея още от първия мандат. Така че не ме изненадва нищо.

Вчерашното включване на Борисов е същото – прекъсват всички новини, както в Турция, когато Ердоган е на някакво мероприятие, веднага прекъсват новините по телевизията. Долу горе на това ми прилича, посочи той.

С днешния гаф министърката днес призна, че имаме олигархичен модел, че има олигарси и 10 години Борисов не е знаел, че тези олигарси цоцат от неговите кранчета. И самият факт, че Борисов признава, че у нас има олигарси пред европейското политическо пространство, той излага и себе си, и управлението от 10 години. Къде са били досега!? Аз не знам дали той изобщо разбира какво е олигарх. Вероятно не, щом го казва, коментира Октай.

Това, което разкрива Васил Божков напоследък – това е олигархичния модел. Когато заедно с министрите и председатели на комисии и разпореждането на премиера правиш един лобистки закон и тръгваш да организираш едно източване и плащаш 20% комисионна. Ето това е олигархичен модел. Някой със съдействието на законодателния орган и с изпълнителната власт прави милиони на гърба на народа. Това е олигархичен модел, обясни Октай.

Изнервен е Борисов, много е изнервен, заключи той.

7/8

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!