Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Бакалов: За свобода на хазарта ли ще се бори Божков? Или ще бори корупцията – Илиан Василев: Най-слабият му ход. Как падна от моралното измерение (което по принцип е спорно за него

И Божков е глътнал въздух и много си е повярвал, че ще прави партия. То вярно, че като те преследват и те газят, вкл. с непочтени методи, започваш да се чувстваш герой и да печелиш съчувствие. Ама чак пък да се вземеш насериозно, че ще влезеш ударно в политиката.

И? Дубайската партия, хазартната партия? Печелившите от "Национална лотария", които не са си взели печалбите, могат да оглавят листите...

Или партия "Бъдете здрави" (както предполага Чобанов :) )

Аз лично съм за партия, която ще ограничи хазарта, да няма на всеки ъгъл казино и бинго, само в два-три курорта. И никакви реклами на хазартни игри по телевизии (както гласи законът и сега).

За свобода на хазарта ли ще се бори Божков? Или ще бори корупцията - човекът, платил 60 млн. лева, да не му облагат с повече лотариите.

Журналистът Иван Бакалов, Фейсбук

Най-слабият му ход.

Как падна от моралното измерение (което по принцип е спорно за него, но нали вътрешен човек от мафията прави разкрития) в калта на политическия пехливанлък? Амбициозни съветници?!

Или си мисли, че може да се върне на бял кон?!

Може би елементарно вдигане на залога преди избори за да се договарят?!

Едно "ме" е излишно, променя смисъла. Заличи разликата между себе си и Цветан Василев, който също щеше да прави политическа партия.

И какво като примерно 15 000 хиляди кажат "да"?!

Нали Пеевски и Борисов това чакат, на този терен, те са всесилни.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!