Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистическата Мафия ГЕРБ – който влезе в семейството, прави кариера с благословията на дон Бойко (СНИМКИ)

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Точно като в мафията – всичко е в семейството. Този стар принцип важи с пълна сила за мафията ГЕРБ, където се създават семейни отношения с цел всички от „фамилията ГЕРБ” да се пазят взаимно.

Или както пишат в социалните мрежи: „едно голямо крадливо семейство”, в което, за да влезеш, не е задължително да си умен, стига да си верен на далаверата.

Сватбата на Шехерезада…

Вижте тази снимка – на нея виждаме сватбата на пиарката на премиера-слънце Севделина Арнаудова през април 2015-а.

Племенникът на Марио Тагарински е мъжът до пиарката на Бойко

Любовта обикновено не пита, но в случая съпругът Делян Димитров „случайно” се оказва племенник на дългогодишния депутат Марио Тагарински.

Севделина и Делян в деня на сватбата

След като вече е от „фамилията ГЕРБ”, 4 години по-младият от Шехерезада Делян вече съвсем не случайно се озовава в УС на „Булгартрансгаз”, където заплатите започнат от 7000 лева, а работата я вършат чиновниците без връзки.

Шехерезада се омъжи с видна кума и още по-лачен кум – Моника Александрова (секретарка на секретаря в ГЕРБ, но председател на Събирателно дружество в дъщерна компания на „Булгартрангаз”) и Бойко Борисов.

Бойко гледа строго булката Моника и младоженеца Цветомир Паунов

Мафиотското сдружаване продължава и през 2017-а: на този кадър пък виждаме сватбата на Цветомир Паунов – секретар на ГЕРБ и, о, каква изненада – баща на евродепутата от ГЕРБ Ева Майдел.

Връзкарят се жени за Моника Александрова – секретарката на секретаря в ГЕРБ. Както подобава на съпруга на гербер, Моника Александрова е набутана за председател на съвета на директорите в БУЛГАРТЕЛ – дъщерно дружество на „Булгартрансгаз”.

На сватбата от мафиотски тип кумуват Севделина Арнаудова и Бойко Борисов.

Легендата носи, че вечерта на Кръстовден 2016 г. „капо ди тути капи” в ГЕРБ Бойко Борисов събрал Моника и Цецо Паунов, който освен административен секретар на управляващата партия, е и шеф на столичната организация на партията. На сбирката дон Бойко взел календара и сам им посочил на коя дата трябва да е сватбата през януари 2017-а

Ето така се развъждат герберите – помежду си, за да не излиза нищо извън „фамилията”…

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!