Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Ех, Божков! Поредна глупост

Ех, Божков! Поредна глупост.

Да не забрави вече, че точно заради скрито и целево финансиране на нови партийни проекти с голям потенциал те подгони службата!? Мотивите нямат значение в случая, но предателство по време и след голямо плюскане си е предателство. Наказва се, приятелю! У нас се наказва със смърт. Неестествена.

Остави тази игра любовна с прогресивно оглупяващия електорат. Сам знаеш, че с глупавия човек може да си правиш всичко - от това да го обираш като църковна мишка и той да ти е благодарен, до това да го направиш наркотично зависим от въображението си. Сега вече не ти остава нищо друго, освен да споделиш с всички коя партия вече получи финансова ерекция и с каква цел?

Кажи й просто името. Нищо друго.

---

За мен е ясно, но повечето от държавниците, политиците и експертите са завлечени от олигархично-партийните течения на водите! Мътни води.

Като резултат е уязвена държавността и законовото функциониране на държавата. Сътрудниците на В.Божков залагат най-старата схема "разделяй и владей". Заради това предупредих в скорошно телевизионно предаване, че самият Божков за мен е слаб играч. Много слаб, което признавам ме изненада. Самият факт, че сам насочва общественото внимание в грешна посока е пряко доказателство. Има само една различна и възможна хипотеза, която да го оправдае и това е ако има в леглото си къртица. Само в този случай бих разбрал защо с необяснима за мен лекота стъпи върху динена кора.

Другият проблем е, че дава приятелско рамо на имитиращата опозиционност партия БСП. И това е разбираем ход, но разделяй и владей не е универсална схема и има обратна сила в някои случаи. Допускането на грешка след грешка при подценяване на низ от факти и обстоятелства е признак за лоши процеси и явления около самия Божков, които видимо той самият не забелязва.
----------------------------------------------------------------------------------
Уличната истина, господа, не е правната истина! Нито въобще представлява истина! И все повече се убеждавам, че нашите назначени и набедени политици, магистрати и олигарси са жертви на Системата, а не части от самата машина за месо!
----------------------------------------------------------------------------------

Моето професионално изследване на тези процеси не се обяснява чрез видимия спектър на светлината на престъпната държава, а по съвсем друг и изключително сложен алгоритъм. Лишен съм от лични страсти да гоня вятъра и препоръчвам на всички подобна дисциплина на ума. Това е правилният път да върнем силата на правовата държава България, която да има собствени ресурси за пречупване гръбнака на сложно организираната вече у нас престъпност. Мина прекалено много време.

Сериозен съм.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!