Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов: Недоверието у хората към Бойко Борисов е огромно – Страхът на Борисов: Нужна ли е нова партия създадена от поредния комунист? А и Божков напира...

Васил Божков ще бъде новият спасител на обществото ни, макар да е отгледан под крилото на Държавна сигурност и Бойко Борисов

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

„Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия, затова расте критиката и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори подобаващо на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти извън властта“.

Така бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който в момента е ръководител на Евроатлантически център за сигурност, коментира пред БНР политическата обстановка в страната след края на извънредното положение.

Цветанов не даде ясен отговор на въпрос дали и кога ще сформира своя политическа формация и дали ще се включи активно в политиката на предстоящите догодина парламентарни избори. По думите му недоверието към Бойко Борисов е „огромно“.

Цветанов си давал срок до 2-3 месеца да вземе решение дали да стартира нов политически проект. Все пак допусна възможността неговият проект да се яви на предстоящите догодина парламентарни избори.

„Политиката не е за огорчени или за обидени, а за хора, които имат хоризонт и биха искали да получат подкрепа за секторните политики, които могат да бъдат реализирани. Аз не съм от политиците, които отиват на лични нападки. Днес мога да говоря с всеки, независимо от неговите възгледи. Трябва да създадеш платформа, която да обединява, а не да разделя“, допълни Цветанов.

Според него управляващите нямали икономическа стратегия. Даде пример със създаването на Държавната петролна компания. По думите му така ще се убие малкия и средния бизнес – особено в по-малките населени места.

„Липсва икономическа логика“, смята той. „Убеден съм в това, което наблюдаваме – че хората имат нужда от нови проекти. Недоверието е огромно и има натрупан дефицит“, посочи той.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!