Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Божков ще бъде новият спасител на обществото ни, макар да е отгледан под крилото на Държавна сигурност и Бойко Борисов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Васил Божков ще бъде новият спасител на обществото ни, макар да е отгледан под крилото на Държавна сигурност и Бойко Борисов.

Време е да излезем на улицата и да пометем тази пасмина, която се гаври с гражданите. И след това на избори да им покажем, че ще направим всичко възможно да ги разследване и осъдим за деянията им.

Jesika Best Извинявай, какво стана с доказателствата срещу рекетьорите?! Всички чакаме, а такива няма!
Щото комикси всеки прави, особено сатиричните издания...

Angell Aleksandrov Manushev Няма как да те подкрепя хайдутино.
Каква ще е ползата на народа ако единият клан на мафията надделее над другият.

Валентина Ташкова Много е хубаво, че вадите кирливите ризи, които, разбира се, трябваше да вадите не когато сте опрян в стената. Но! Тази анкета не значи нищо и да твърдите обратното би било същата манипулация, както да се организира армия тролове да пускат сърчица под постовете ти като доказателство за народната любов, както прави Борисов. Т. е. какво ново предлагате на политическата сцена, освен още от същото?

Cska Giokov Първо съборете хунтата от власт и после пускайте такива анкети.

Любомир Розенщайн 30 години мутренски проекти. Докога ще продължава това? Уредете си сметките без да продължавате да замесвате в това държавата и народа, защото това е пагубно и за държавата, и за народа.

Rosen Takov Г-н Божков, дайте едно по едно. Първо доказателствата за кражбите, които бяхте тръгнали да предоставяте а после ще говорим за други неща. Завършете този проект и след това започнете другия.

Stefan Georgiev Малко относително, предвид факта, че до сега сте били част от цялата схема, каква е гаранцията, че ако бъдете във властта няма да е същото

Maya Mariya Georgieff Да, ако в този проект влизат неопетнени от прехода хора! Без задкулисие и корупция! Лустрация на всички участвали в управлението на страната до момента!

---

Власт се печели на избори. Власт се сваля и чрез граждански протести (масови, при спазване на обществения ред).

Лично аз съм за това да призовем хората да изразят недоволството си от крадливата власт чрез протести. И да ги организираме.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!